Külmetus keset suve

No sellist nalja ma küll suvest ei mäleta, et ma oleks haige olnud. Tänane menüü on ingver-.sidrun-mesi-küüslauk!

20140813-091402-33242419.jpg

Tavaliselt olen ma haigeks jäänud siis kui puhkus hakkab (no see juhtus ka sel suvel), aga sellist külmetust ma ei mäleta küll suvest. Tavaliselt see ikka talvepuhkuse ajal, kui pingelangus ja siis külmetus kohe platsis. Kehal on aega haige olla.

Aga pühapäeval kui Raplas käisime, sain vist külma kuskil – kuigi mul külm kordagi väga ei olnud… Aga õhtul oli juba kurk imelik ja nina kinni, ei pannud märkamagi. Esmaspäeval oli juba natuke hullem – ma ei ole kunagi sellist asja ravinud, et oo, mul on nohu, nüüd pean räigelt tablette võtma vms.

Eile oli juba hullem – nuuskasin ja köhisin terve päev tööl, õhtul oli pea nii paks, et hea, et ma oma nime suutsin meenutada :)

Täna hommikul olen ma siis haige, mis haige – jooksin poodi, sidrunid-meed-ingverid, võileiba tegin nii, et lõikasin õhukesed küüslaugu viilud singi alla peitu ja krõbistasin sisse. Loodetavasti tervis tuleb. Homme pean ma kindlalt vinksis vonksis ja tööl olema!