Soovitage soojalt – kust saab rase endale mantli?

Mul selline mure, et mul on külm! Päriselt ka. Mul pole midagi selga panna. Kampsun-pintsak ei päästa enam, sest eest kinni ei mahu nagunii midagi!

Kust oleks hea osta endale rasedamantel? Mul oleks vaja seda praegusest hetkest jaanuari lõpuni kanda, seega peaks ta ikka megasoe olema :)

Mingeid ulmesummasid ei tahaks üldse välja käia selle paari kuu eest, samas saan aru, et XL suuruses mantlit pole mul mõtet osta, kui ma sellesse muude kehaosadega ära upun, vaid ikkagi rasedatele mõeldud variante tuleb vaadata.

Olen kaltsukates ka silmad lahti ringi käinud, aga no pole midagi – rasedate osakonnad on üsna tühjad. Kas keegi teab ehk rasedatele suunatud kaltsukat?

Ühesõnaga, kes kust ostnud on, mis hinnaga ja kuhu tasub vaadata, kust uurida, jätke julgelt kommentaaridesse oma soovitused!

PS. ma pean sealjuures ka ilus välja nägema, mitte mingi suvaline kubujuss. Ma saan niigi Meeliselt kogu aeg vastu päid ja jalgu, et ma liiga mugavalt riides käin. Ma pean ikka glamuurne rase olema :)

fotod: google

 

Samal teemal

13 Comments

 1. minu jaanuari lõpu laps sündis paar aastat tagasi ja tookord ostsin kappaahlist tavalise a-lõikelise mantli number suurema. Aasta pärast lasin õmblejal selle väiksemaks teha ja saab siiani kanda :)

  1. Mulle ei sobi a-lõige :) ma nii lühike, siis näen välja nagu heinakuhi :D aga eks ma uurin veel maad..

 2. Oleksin andnud sulle tasuta. Mul on mitu mantlit üle. Tead mis, ei anna! Ei anna seepärast, et sa kirjutasid inetult oma blogis mu sõbranna disainitud seelikute kohta ja nii sulguvad sinu ees veel mitmed uksed. Ma hoolitsen selle eest isiklikult. Elus ei käi asjad päris nii, et sina teed teiste disaini maha, ajad suust välja seda, mida sülg sinna on toonud ja siis küsid: kus ma mantli saan? A varasta! Mine telemajja ja pane mõni mantel pihta. Seda sa ju oskad!

  1. Tere,
   see seelikudraama ajab mind juba oksele. Ma ei ole kuskil öelnud, et need seelikud oleksid koledad või et ma neid ei kannaks või et neid ei või kanda. Lihtsalt kuna igal kümnendal pidulisel see seljas oli, siis tundus see massikaubana, sellisena, mida võiks osta Montonist või H&M’ist. Mul on nendest seelikutest täiesti savi! Ma isegi ei teadnud, kes kurat neid seelikuid teeb või välja mõtleb, kuniks ma neist blogisin. Wau, seelikud said ka esimest korda elus kajastust. Palju õnne mulle, et ma su sõbrannale tasuta promo ka veel tegin!

  2. Ahjaa, Buduaari turul oli selliste seelikutega kauplemas vähemalt neli-viis inimest. Seega, iga õmbleja suudab selliseid teha :) piis on juu tuu sanavapitš!

Comments are closed.