Väike küsitlus: aita mul äriplaani teha

22 thoughts on “Väike küsitlus: aita mul äriplaani teha

 1. Väike viga on, aga kui ma olen 20? siis ei saa ma märkida, et olen alla 20, ning 21 ma ka ei ole :)

 2. Pisut pahasti see vastamise süsteem, kus mitut vastust korraga ei saa panna, kuigi küsimus eeldam mitmust…

  1. Oi, minu lohakas lugemine pigem Aga mitu vastuse valikut oleks ikkagi parem.

 3. Su küsimustikus on nii palju vigu -ei saa vastata, et mul polegi sissetulekut, mitmel küsimusel tahaks aga ei saa valida mitut varianti, reklaampostituse küsimus – ei häiri mind, sest ma ei loe neid.

 4. Just, ma jätsin ka poole pealt vastamata.

  “ei soorita ostu” on kohustuslik vastata (kuigi äkki sooritan kogu aeg??), aga “sooritan ostu” jaoks on valikud jah või ei ja pole olemas varianti “vahel” :D Lisaks ei saa valida mitut varianti enamik küsimustes, kus sooviks. Kas palk on netos või brutos? Blogisse saab sattuda ka blogrollidega (bloglovin mu puhul). Loen postitusi siis, kui tulevad uued postitused, mitte ei käi iga kindla aja tagant vaatamas jne. Ühesõnaga võiks küsitlus olla veel rohkem läbi mõeldud ja siis tulen ja vastan meeleldi.

  1. Reklaampostituse all tahtsin ka valida “Loen, kui on huvi pakkuv nimetus / toode”, st igasugu asju ei loe. :D

 5. Täitsin küll ära, aga täit tõde see küsimustik tõesti ei võimalda :) Lisan siis, et reklaampostitusi ei ava ma üldse, kui pole tegemist kaubaga, mida parajasti otsin, enamasti ei olegi. Kõige rohkem vaatan toitu ja kosmeetikat puudutavat (sest need on ka iga päev kasutuses olevad asjad, nišitoodete peale sa ju 24/7 ei mõtle), mõlemat võrdselt. Kosmeetika puhul tavaks, et sihilikult konkreetseid blogisid läbi ei kammi, vaid guugeldan toodet

 6. Jälgimise osa ka – ise kasutan bloglovinit ja bloggeri follow süsteemi. Seda pole aga võimalik märkida.

  1. Hmm.. Mina panin selle sotsiaalmeedia alla, kuna puudub täpsustus. Kui tahad reaalseid ja tõeseid tulemusi, pead küsitluse 100% otsast peale tegema, selgitama iga küsimuse juures, millisel juhul mitu valida või kui mõni kindel asi läheb kusagile alla. Paljudest küsimustest on puudu vahepealne vastusevariant ning on küsimusi, mis eeldaks võimalust valida mitu varianti, kuid tuleb valida üks. Sealjuures ei ole märgitud, et tuleb valida sobivaim. Seega soovitan küsimustikuga tööd teha ja see muuta selliseks, et arusaamatuste võimalus on minimaalne, kuna nii saad ka rohkem ja tõeseid vastuseid.

   Minu poolt läksid küll vastused teele, kuid küsimustiku kinnisuse suhtes ei vasta see minu kohta sugugi tõele, mis tegelikult sind ei aita.

  2. Ma ei saagi aru, mis jama on, mul on pandud, et mitu vastust lubatud, aga näen ka ise, et annab ainult ühe valiku…

  1. No kui ma kirjutan, et mu enda blogi on mu suurim reklaamiallikas, siis ma pean mainima, kes seda loevad ja kui tihti nad teevad oste jne. Kui kunagi valmis saan, eks siis ole nàha

 7. Ma ei tea, kuidas see haagib äriplaani teemaga, aga hakkasin mõtlema sügavamalt, milliseid reklaampostitusi üldse loen. Mõtiskluse tulemus, et konkreetselt sinu blogist siiski kokandus, sest ma tean, et sa ise tegeled sellega ja su arvamust saab usaldada, sa suhtud teemasse kirglikult jne.
  Seevastu ilutooteid, mille vastu sul ehk pole nii suurt ja siirast kirge, tšekin mujalt – neilt, kes elavad selle teema sees.
  Mingid asjad nii sinu kui Malluka blogis on aga ilmselge “kohustuslik kirjandus” ehk igapidi kumab välja, et blogijat isiklikult see nii väga ei koti, vaid tahab viisakas olla, tuttavale teenet teha jm. See ei koti siis mind ka.
  Nii et kui oleksin turundusjuht, ma valimatult ei saadaks oma tooteid laiali, vaid vaataks väga hoolega, kus mul mingid asjad ära tasuvad ja keda rahvas usaldab kui autoriteeti teatud küsimustes.
  Sa ilmselgelt oled ekspert kokanduses ja praktilistes asjades, mis majapidamist puudutab. Moeträni ma sulle ei saadaks ja enamust ilutooteid ka mitte, sul on nii tugev omapärane maitse ja iluvidinatest vist suuresti pohh :)
  Ja mingitest eriti kummalistest toodetest, mil puudub igapäevane praktiline väärtus, ma ei viitsiks üldse blogidest lugeda…

  1. Ma ei võta vastu ka üldiselt ilutooteid :) aga linea asjad on ausalt megahead. Savi, et sõbranna teeb ja toimetab, aga ausalt.. SOOVITAN SAJAGA! Just tellisin endale uue suure pudeli mandliõli :)

 8. Ma ei loe üldjuhul üheski blogis reklaampostitusi. Vahel loen, sest päris piinlik on vaadata…ok, naljakas ka, kuidas inimesed raha nimel on nõus ka s.ta sööma.
  Eks inimesed on erinevad. Arvutist ma marimelli blogi ei loe, liiga palju reklaame ja need segavad. Ok, ma pole viitsinud uues massinas blokeerijat peale panna…oma viga ka.

Comments are closed.