#elulineblogi

Teeme Tiskre suurima hoovirestorani

Sel aastal otsustasime, et kui juba, siis juba – avame Tiskre suurima hoovirestorani (7000 m²): marimell & naabrid.

Ehk siis, tuleb traditsiooniline marimelli supiköök Tom Kha, seljanka ja pelmeenisupiga, aga naabrite juurest saab nii snäkke kui burkse, pannukaid, jätsi. Mõned vanemad võtavad vaevaks koos lastega ka lastekohviku avada mängumaja ees. Ehk siis, suures plaanis on iga kohvik eraldiseisev, aga kokku teeme me Tiskre suurima hoovirestorani, sest meil on siin 7000 m² maad kamba peale.

Kes on varem meie supiköögis või Uue Maailma hoovikohvikus käinud, teavad, et kohal peab olema õigel ajal. Tom Khad plaanin teha seekord topelt portsu, aga kuna see on hitt, mille pärast ka teiselt poolt Eestit kohale tullakse, siis pigem olge varajased. Seljankat ja pelmeenisuppi peaks jaguma ja mul on teile õhtuks veel üks üllatus (seda saavad need, kes kohale tulevad ja kohe ära ei lähe), nälga ei tohiks keegi jääda. Head Eesti muusikat jagub terve õhtu.

Me oleme mõelnud ka sellele, et kui sa tuled lastega, siis lastele on tegevust, sina saad istuda ja nautida, peika/mehe/sõbrannaga lobiseda, Eesti muusikat nautida, head sööki süüa – lastele on valvur ka palgatud ja meelelahutust peaks jaguma nii siin kui seal pool maja.

Meil on avatud ka Butterfly rändbaar. Meie hoovi tulek ei ole lihtsalt üks söök, vaid elamus terveks õhtuks – meil alustab kell 18:30 megaäge LED-viiuli show, mis tõmbab ka kõige suurema jutupauniku vaikima. Sandra Hiie on lihtsalt megaäge meelelahutaja. Nägin teda ise paar kuud tagasi ühel üritusel ja kohe kui tal paus oli, lendasin peale, et palun ütle, et sul on 16. august vaba – oli! Broneerisin ta kohe meile, sest mulle endale megalt meeldis kuidas ta rahvaga suhtles, nalja tegi ja milline viiuldaja! Oleks mul võimalik, ma paneks ta katusele.

Kui tulete, siis arvestage vähemalt paari tunniga, sest meie juures on lihtsalt nii mõnus chillida, et siit ei saa minema minna. Meie õnneks, ei toimu ka sel õhtul muid hoovikohvikuid. Nagu me ise naljatleme, siis lähete koos põrandapesuveega kui pidu läbi on. Kahjuks Harku vald meile pikemat luba ei andnud kui öörahu.

Olles kaalunud Teie soovi pikendada Tiskre hoovirestorani tegevuse aega, et muusika võiks mängida öösel kella 2.00-ni, oleme seisukohal, et antud juhul (tiheasutusega elamurajoonis) ei ole vastava loa andmine põhjendatud, mis lubaks häirida ümbruskonna elanike öörahu.

Omal vastutusel võite oma kinnistul külalisi vastu võtta ka peale südaööd. Kuid seejuures tuleb arvestada ümbruskonna elanike huvidega ning tagada neile öörahu kooskõlas Korrakaitseseaduse § 56 lõikes 2 sätestatule “Mujal kui avalikus kohas on ajavahemikus kella 22.00-st kuni 6.00-ni, puhkepäevale eelneval ööl kella 00.00-st kuni 7.00-ni, keelatud tekitada kestvalt või korduvalt teist isikut oluliselt häirivat müra või valgusefekte”.

Kohtume 16. augustil kell 17:00. Välja tee 19/2 hoovis. Google maps leiab üles marimell.eu järgi!

PS! Palun anna oma tulekust teada siin!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga