#marimelliblogi

marimell Tartus: 5 söögikohta – ving ja hala!

Kas see on mingi uus trend restoranides, et leiba ei ole ja ei saa? See leivadraama hakkas minu jaoks juba aastaid tagasi Pärnus käies. Noot restoranis oli meil laud broneeritud ca 20le inimesele ja kuna meil oli nö avatud arve, siis igaüks tellis mis tahtis. Ja kui böff toodi lauda ja seal kõrval polnud kribalatki leiba, tekkis mul küsimus, miks. Palusin leiba ja sain vastuseks, et seda ei ole. Kuidas palun? Lõpuks saime konkreetselt naabrite lauast leivakorvi. Miks meile, suurele seltskonnale üldse leiba lauda ei pandud, on mulle arusaamatu ja üleüldse, ise teeninduses töötanud inimesena, pole kliendile mingi vastus ei, vaid kliendile tuleb leida lahendus. Aga see selleks.

Kes TikTokis nägi, siis ühele restoranile tellis Meelis Pärnus suisa Boltist leiba, et järgmised kliendid ei peaks tema kombel kannatama ja toorest liha ilma leivata vitsutama.

Läksime siis sel nädalavahetusel Tartusse, lihtsalt niisama, kuna muid plaane polnud ja lapsed vajavad teatavasti lõbustamist, ilm ka just randa ei kutsunud, lähme siis spaasse. V Spa kohta pole mul ühtki halba sõna öelda, pole olnud varem ega ole ka sel korral. Küll aga hakkan ma kohe ohkima restorani teeninduse ja leiva koha pealt.

One thought on “marimell Tartus: 5 söögikohta – ving ja hala!

  1. Kui tahad head leiba/saia restoranis, siis selleks on õige koht Hedon spa restoran Raimond Pärnus.

Comments are closed.