#elulineblogi

Kui sa otsid turundajat, siis siin ma olen

Dünaamiline turundusjuht, kellel on 15-aastane kogemus mõjutaja ja kaubamärgi- ning turundusjuhina Euroopas. Edukalt käivitasin ja kasvatasin rahvusvahelise ettevõtte Studio Moderna madratsibrändi Napsie paari aastaga 2 miljoni euro suuruse käibeni. Olen olnud osa Dormeo, Delimano ja TopShopi sotsiaalmeedia tiimist. Olen teinud sisuloomet ja organiseerinud üritusi, koostöid suunamudjatega jne paljudele ettevõtetele maja väliselt (Saku Läte, Valio, Leibur, Uncle Paul, Pere Optika jne).

Minu enda suunamudija taust annab sügava arusaama digitrendidest ja sihtrühma kaasamisest, mis viib uuenduslike ja tõhusate turundusstrateegiateni. Mul on kogemused nii traditsioonilises kui ka digiturunduses, alates reklaamimaterjalide hankimisest kuni suursündmuste ja kampaaniate läbiviimiseni.

Olen väga osav oma aja planeerimises ja korraldamises, toimetan hästi stressirohketes olukordades ja suudan kiiresti reageerida erinevatele stsenaariumitele. See võimaldab mul kiiresti lahendusi leida, mis on hädavajalik ärikeskkonnas. 

Vaata mu CV-d siit ja kui arvad, et ma võiksin olla teie tiimiliige, siis kirjuta mulle: albersmarileen@gmail.com

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga