#koostöö

Sooduskood, mida oled pikalt oodanud!

Ma praegu mõtlen, et kas mul üldse kunagi on varem nende sooduskoodi olnud, küll aga olen ma loosinud nende kinkekaarte ja mõned korrad koostööd ka varem teinud, aga üldiselt – käin seal nagunii kogu aeg. Paavli kaltsukas on minu cardio!

Iga kord kui mul on vaja minna peole, olgu selleks stiilikas või mõni pidu, mis vajab glitreid ja sära, sean ma sammud Paavli kaltsukasse. Üsna tihti leian end ka nende e-poes skrollimas.

Ma ütlen ausalt, et kogu minu garderoob koosneb kas välismaalt skooritud paladest või Paavli kaltsukast. Nii lihtsalt on. Ja mida aeg edasi, seda enam skoorin ma ka Paavlist täielikke hitte. Kui mul vanasti olid kodu riided ja töö riided ja peo riided, siis nüüd ma olen jõudnud sinnamaale, et kuna kogu aeg on vaja mingit sisu toota, siis mul koduriideid kui selliseid polegi. Miks ma kodus olles hea välja näha ei või, eks?

Mõtlesin, et panen teile siia selle aasta Paavli hitid 2024 ehk lappan vanu pilte ja näitan teile, mis ma sealt skoorinud olen.

PS! Paavli e-poes on terve see nädal sünnipäev ja marimelli koodiga saab 20% allahindlust. Teise ringi kaup võib olla mega äge ja taaskasutus on moes!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga