Käisin väljas. Kus? Ja miks? A kus laps on?

Nagu ma ka varem olen kirjutanud, siis ainuke koht kuhu ma viitsin välja minna on Viru hotelli all asuv ööklubi Amigo. Või siis mõni vabameelsetele mõeldud koht. Käin seal maksimaalselt korra kuus, kui sedagi, ja ikka saan ma küsimusi ja pilke –  aga kus laps on? Aga Meelis? A miks sa väljas oled? Mida sa jood?

Kui ma käisin esimest korda väljas, jaanuari lõpus, kui Hedon oli napilt kuu ajane, siis ma veel sain neist küsimustest aru, aga praegu – no te olete vast kõik, blogilugejad, aru saanud, et meie lapsel on ka isa, kes temaga meelsasti aega koos veedab.

Ja tegelikult, ega ma rohkem väljas käigi kui korra kuus. Siis lihtsalt “korralikult”. Lähen Amigosse siis kui beebi juba ammu ööunes on. Tellin takso tavaliselt 00.10, see tuleb paar minutit, ja olen tavaliselt kohal 00.25. Siis saabub umbes ka Koit. Veerand tunni pärast kohtume juba uuesti – tema laval, mina lava ees.

Miks ma käin Amigos või mõnes geikohas? Sellepärast, et seal on normaalne, seal pole mingeid lällavaid alakaid ja üldiselt keegi ei ela seljas. Ja kus vähemalt minul ei teki kordagi seda lihaleti tunnet, noh, ma ei ole seal ka selle mõttega, et endale kaaslane sebida. Aga seal on vanemad inimesed, kes arvestavad teineteisega, kes on normaalsed, isegi kui nad on mälus. Loomulikult satub Amigosse nooremaid Koidu fänne, kes lava ees tõmblema hakkavad, teda püksisäärest sikutavad ja üldse veits debiilselt käituvad, aga noh, ikka juhtub.


Miks ma olen lava ees? Sellepärast, et ma olen nii väike ja kaugelt ma ei näeks tuhande selja tagant ja teiseks, kui juba, siis juba. Mida ma konutan kuskil baarileti ääres, või veel hullem, kuskil taga nurgas lauas. Siis ma võin kodus ka endale kokteili teha ja juutuubist Koitu kuulata. Kui kontsert, siis lava ees. Kui Koit, siis pidu. Ja nagu Amigo juba teab, siis pidu on püha! :)


Mida ma joon? Tavaliselt joon kas a) alkoholivaba jooki b) veini (kui olen eelnevalt veini joonud) c) mõne kokteili (kui olen eelnevalt kokteile joonud)

Mis kokteile ma joon? Üldiselt kas mojitot või Long Island Ice Tead ja seda viimast võtan ma alati õunamahla, mitte kokakoolaga, maitseb sada korda paremini ja alksi maitse ei käi üle pea.

Eile näiteks alustasin veiniga, Amigos võtsin long islandi ja W’s oma lemmikkokteili – šokolaadikookosviina jõhvika mahlaga! Mmm… Seda ma polegi mujal saanud kui W’s ja poest seda ei saa, aga mul kodus on :)

Mis saab pärast Koitu? Tavaliselt on kaks varianti, kas ma lähen koju (beebi uueks söögiajaks) või ma ei lähe koju. Siis ma lähen edasi, kolm varianti – W, X või G. Mõnikord juhtub, et käin ka kõik need kohad läbi.

Eile läksimegi edasi W’sse, kus oli megaüberlahe hoovipidu! Tahtsin pilte teha, et teiega jagada ja millegipärast hakkasin ma selfiesid tegema. Loomulikult peab ju mitu tükki tegema, et oleks pärast hea valida. Hommikul leidsin reaalselt 300 pilti!   

Mis kohad need sellised on? Need on sellised kohad, kus käivad inimesed, kes armastavad inimesi :) Kus keegi ei vaata kellelegi viltu, kus on jumala normaalne kell kuus hommikul koos karjaga laulda “teiseeks juuuuniks.. pruuunikss… seal pole pangaautomaaati..”

A mis edasi saab? No kuueks olen ikka kodus. Ja enne ei ärka beebi ka. Ta magab meil sujuvalt üheksa-kümneni. Siis ärkan ja olen ema edasi. Mõnikord jääb und väheks, mõnikord, nagu täna, võtab Meelis beebi ja läheb linnapeale, mina saan puhata. Ja siis ta saabub, nagu päästeingel, RedBulli ja Räägupesa kebabieinega!

Ja elu tuleb jälle sisse ja kuigi ma olen hommikul tulles soigunud, et ei iial enam, siis õhtuks on tunne, et kui mitte enne, siis kuu aja pärast kindlasti! Loodetavasti õnnestub siis jälle 2in1 teha, et kaks head pidu samasse õhtusse mahuks!

Kus teie pidutsemas käite ja miks just seal?

5 thoughts on “Käisin väljas. Kus? Ja miks? A kus laps on?

  1. Kust sellist shoksikookos viina saab? Vaatasin et stolitshnajal on selline viin. Eestis ka myyakse?

    1. Ei müüda, kirjutasin ju, et poest ei saa :)
      Mina vähemalt pole leidnud!

    2. Ma ei anna pead, et šokolaadikookose Stolit seal ka on, aga muidu suur valik neid viinasid oli Läti lennujaamas, kui ma sinna viimati sattusin :)) Ostsin soolatud karamelli Stoli.

  2. Mina kui käin siis Amigos. Olen ka Buffalos käinud aga ainult kindla bändi pärast, siis võin sealsed dressi-tossu vennad välja kannatada (noh, selline sealne enamus klientuurist on).

  3. Seda Stolichnaya viina maa peal pole näinud, aga näiteks Tallinki laevadel täitsa saadaval :)

Comments are closed.