Kokaraamatutest – veaks terve poe endale koju!

Mulle võib alati külla tulla ja kinkida mõne kokaraamatu – seda õnneks mu sõbrad teavad ja neid on kogunenud juba omajagu. Ja kui ma raamatupoodi satun, siis ikka kokaraamatute leti juurde ja ma ei raatsi kunagi midagi osta ja mõtlen, et ah, eks ma siis guugeldan kui mõnda retsepti vaja on.

Täna ka, sattusin raamatupoes aega parajaks tegema ja kuna allahindlusletis oli ka paar kokaraamatut, siis üks paks Itaalia köögi kokaraamat “Basta” minuga koju rändas ka.

Juba viimased pool aastat käin ma nillimas ühte megapaksu raamatut “Külmlaud” mida ma lihtsalt ei raatsi osta. Loodan, et see on ühelpäeval samuti ligi -70% ja siis ma saan selle endale soetada. Kui keegi teab kedagi, kellel kodus see Külmalaua raamat vedeleb ja sellest üldse ei huvitu, siis ma võtan hea meelega vastu – pakkuge vaid :)

Ja praegu kui ma neid kokaraamatuid netist jälle vaatasin, siis tahaks veel seda “Külmkapitortide” raamatut ja seda “102 retsepti kirglikule kokkajale” kah! Peab vist poodi tagasi minema :)

No ja täna just küsis üks sõber, kas ma mingi baby showeri ka teen, et kinke saaks tuua… Kui ma kunagi teen, siis, Ago, sa võid selle “Väikelapse mahetoidu” raamatu mulle kinkida :)

UPD: “Väikelapse mahetoit” olemas!

One thought on “Kokaraamatutest – veaks terve poe endale koju!

Comments are closed.