Kuhu kadus Mallukas?

Kuulge, see siin on marimelli blogi, meie sotsmeediakontod on kõik MARIMELL.EU – et nagu suht selge, et siin taga on marimell ehk Mari (-Leen) ja Mell (Meelis), mitte Mallu, Mallukas, Mariann, Kardo, Lende, Mari, sündinud või sündimata Marta. Nagu on raske aru saada?

Palun ärge jätke mulle enam kommentaare, ärge pommitage mind Instas ja Facebookis – kuule, Mallu, kuhu sa kadusid.. A kuule, sa raudselt tead kus Mallu on.

Ma ei ole Mallu, ma ei ole kuskile kadunud. Aga ühtlasi, kuna ma ei ole Mallu, siis ma ei tea ka kus ta on. Isegi kui teaksin ja ta oleks palund mul vait olla, siis ma ei ütleks ikka.

Ma eeldan, minu isiklik arvamus on, et tal saigi teiesugustest “hulludest” kopp ette, et kõik küsisid, noh, sünnitad? Hahaha, ei sünnita, ma teadsin, raudselt kannad kaks nädalat üle. Haaaaaahahaaahaa, aga nüüd, sünnitad? Aga nüüd, kas juba valutab? Noh, aga nüüd?

Algul on naljakas, lõpuks ilmselgelt pole. Seega ma ei imesta üldse, et paljud ei ütle teistele täpset aega, sest keegi ei taha viimast vinti rasedana iga päev 129 korda sellele vastata.

Jumala eest, tundes Mallut, ta ei suuda nagunii seitse aastat kuskil kivi taga peidus olla. Tuleb tagasi, andke inimesele hetk aega hinge tõmmata, rahus sünnitust oodata ja laske ta sünnitab ja on oma perega vahelduseks. Ta on nagunii kogu aeg teiega, jagab teiega kõike. Kas vahepeal ei tohi omaette olla? Nagu ta oleks teie oma :D

#elameedasi #Mallutulebtagasi

 

7 thoughts on “Kuhu kadus Mallukas?

  1. Kopp ees või mitte aga kas blogijatel firmadega mingeid lepinguid ei ole, et tuleb mingi periood bännereid ja asju kodulehel ja sotsiaalmeedias näidata? Ma arvan, et Mallukas niisama ka kõiki lehti maha ei võtaks. Võib trahvid peale saada…

    1. Ära kujuta ette endale :)
      Näiteks kui ma tahaks täna blogi kinni panna, siis ma paneks, eile tehtud reklaampostitus on ilmunud, suva, et seda hetkel lugeda ei saa, kõike võib serveritega ette tulla. Ülehomme olen tagasi, siis saab jälle lugeda ja siis ilmub ka uus reklaampostitus.
      Mingid bännerid on üldiselt klikipõhised, ehk et kui leht avalik ja klikk tuleb, siis saad raha kui leht kinni ja klikki ei tule, siis raha ei saa.

  2. Täitsa nõus. Mallu pole mingi seadusega tagatud inimõigus, et ta ei võiks kellelegi aru andmataoma lehte kinni panna. Aga hüsteerias on ühtmoodi superfännid ja ka vihkajad.

Comments are closed.