Kuu aega suitsuvaba

Ma ei ole 30 päeva suitsu teinud, sellele viitas üks lugeja mu ask.fm’is (jaa, ma vastan seal teie anonüümsetele küsimustele).

24.08.2014 oli mu uue elu algus – kirjutasin sellest siin!

Kuidas see kuu aega siis möödunud on? Täpselt samamoodi nagu Allen Carr’i seminarilt välja astudes. Ma olen siiani hämmingus – mis toimub, mul pole suitsu isu. Ma ei mõtle isegi sellele. Ma ei suuda seda uskuda.

Kui esimesed umbes nädal aega oli veider teatud situatsioonides, kus ma olin harjunud suitsetama – näiteks astun Kristiine keskuse uksest välja ja süütan sigareti… enam mitte. Lihtsalt veider oli korraks, et ma ei pannudki suitsu ette. Või alguses kodus pärast sööki ja mingi filmi reklaamipausi ajal – ma tavaliselt tegin siis suitsu.

Aga see möödus kiirelt – mul pole praegu meeleski, et peaks suitsetama ja suitsuhais ajab südame pahaks. Eriti kuskilt kaubanduskeskuse uksest välja tulles lööb see pahvakas seal kohe näkku. Väkkk.

Tänaseks, kuu aega hiljem, mul on tunne, nagu ma polekski kunagi suitsetanud. Ma isegi ei mõtle sellele, et tahaks suitsu. Ma ootasin, millal see hetk tuleb, et ma mõtlen, kurat, tahaks räigelt suitsu, suren 2014 kui ma suitsu ei saa. Seda hetke ei tulnud. Kuigi pingelisi hetki on ka olnud. Ma olen üle olnud. Ja mul on selle üle ainult hea meel.

See 220€ on seda väärt, ausalt!
Minge seminarile – registreerida saab siin!

2 Comments

Comments are closed.