marimelli lemmikud – energialaks hommikuks, et jume püsiks imeline ja uni oleks magus

Ma tean, see kõlab nagu reklaam, aga tegelikult pole seda keegi tellinud. Aga ma üsna tihti olen teinud storysid ja siis saan veel mitu nädalat küsimusi nende samade asjade kohta. Instagrami feedi ei viitsi keegi skrollida ja enne googeldatakse “marimell bioplanet” või “marimell unesprei” või “marimell päikesekapslid” vms, aga blogis pole midagi ja Instagram niihästi googles välja ei tule. Mõtlesin, et panen teile oma Bioplaneti lemmikud siia kirja.

Unesprei

Selle kohta olen ma ilmselt kõige rohkem küsimusi saanud. Kas seda võib anda lastele? Mis vanusest? Kui palju? Üldiselt soovitatakse seda alates 12ndast eluaastast ja imikule ma seda isiklikult ei annaks, aga meie 3- ja 9aastasele olen andnud küll. Ise võtame me pigem just reisidel käies, et ajavahega paremini hakkama saada. Näiteks kui olime Balil ja ajavahe oli päris korralik, siis selleks, et lapsed ka õigel ajal magama saaks ja unerütm kiirelt taastuks, esimesed kaks õhtut said “keele peale vitamiini” – magasid nagu miškad. Paar korda olen Eestis ka Hedelinile vee sisse seganud, kui tal on lõunauni vahele jäänud ja kell on juba üksteist õhtul ja ta ei maga ja ainult jaurab. Lastele soovitan seda kanepiga versiooni, ise võtame strong varianti.

Energialaks

Meie igahommikune rutiin on juua sisse üks shot (no pool klaasi) – segan kokku paki liposoomset C-vitamiini, paki liposoomset magneesiumit ja lisan greibi/laimi/sidruni/apelsinimahla, mida parasjagu kodus on ja see annab terveks päevaks sellise energia, pluss mulle aitab ka jalakrampide vastu.

Ma kohe räägin teile sellest liposoomsest ka ära. Ma juba spetsialist, ausalt. Nad palusid mul mingi aeg tagasi Buduaari saates nendest toodetest rääkida ja ma tean täpselt, miks just Nordaidi omi eelistada – nimelt, liposoomsest vitamiinist imendub 95% läbi suu limaskesta kohe rakku, mis tähendab, et võrreldes teiste toodetega on see kordades efektiivsem ja lõppkokkuvõttes ka soodsam. Ühtlasi, kes magneesiumi kasutajad on, teavad, et magneesium võib tekitada seedeprobleeme, aga liposoomsel kujul ta seda ei tee.

Päikesekapslid

Oleme neid kasutanud üle poole aasta ja ma ei ole mitte kunagi varem olnud nii jumekas ja veel enam, ühtlase jumega. Kiirendab pruunistamist, kaitseb nahka. Sobib ka solaariumis päevitamiseks. Neid soovitatakse võtta paar nädalat enne päevitamist, aga kuna meil on reise rohkem kui me kodus oleme, siis sööme neid igapäevaselt. Igaks juhuks, et kui jälle minek, siis juba olemas. See ei lase su nahal ära põleda, ma ei ole sel aastal veel kordagi päikesekaitsekreemi kasutanud mujal kui näol ja ma pole ühelgi reisil ära põlenud. Miks? Sest see sisaldab astaksantiini, mis on äärmiselt tugev antioksüdant – ta on 54 korda tugevam kui beetakaroteen, 65 korda võimsam kui C-vitamiin ja 14 korda tugevam kui E-vitamiin.

Beauty sprei

Rääkisin sellest ka Buduaari saates – ma käin kolme nädala tagant küünehoolduses, vanasti käisin iga viie nädala tagant. See paneb juuksed, küüned nii kasvama, et hoia ja keela. Mul pole iial enne olnud nii, et ma peaks nii tihti juuksuri ja küünetehniku vahet jooksma kui pärast selle sprei kasutama hakkamist. Maitseb ülihästi, nagu suutäis metsmarju.

D-vitamiin

See siin on kõikidele lapsevanematele. Kui ma üheksa aasta tagasi emaks sain, siis proovisin kõikvõimalikke D-vitamiine, mis mu beebit hulluks ei ajaks. Ei sobinud ükski, mis poes saadaval oli ja lõpuks leidsin mingi kallima variandi ja see sobis! Hedonile sobis see konkreetne kookosõliga variant kõige paremini, aga Hedelin on saanud kõiki erinevaid, mis Bioplanetis müügil on ja pole veel mingeid hädasid täheldanud. Juba beebist peale.

Kui me Türgis käisime, testisime Liisiga ka pohmakaplaastreid, minul neist abi polnud, sest mul pole kunagi pohmakat, aga Liis küll kiitis.

Ja toode, mis mul on veel nö testimisel, on raud – mul on selle hemoglobiiniga nagu ta on, ma olen harjunud sellega elama ja raua maitse igas variandis ajab mind öökima, sest olen pärast sünnitusi pidanud seda nii palju juurde sööma, aga üldiselt peaks see Nordaidi rauasprei kõige paremini aitama. Ma mingi hetk võtsin seda regulaarselt, aga kui te arvate, et ma sama regulaarselt verd käisin andmas ja vaatasin, kas ja kuidas see mõjub, siis te eksite. Aga mul on see jätkuvalt plaanis.

Nagu te piltideltki näete, oleme nendega koostööd teinud peaaegu aasta, ma ei kiida niisama, vaid reaalselt olen nende toodete tarbija pikalt olnud. Uskuge mind, ma ei soovitaks teile jama! PS! Bioplaneti e-poes kehtib alati kood MARIMELL! Mine avasta meie lemmiktooteid siin – Bioplanet.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga