Meelis kirjutab: tahan kõrvaklappe! Soovitused teretulnud!

Vahetult enne Tai reisi juhtus minuga trennis veider lugu – üks välismaalanne tuli minuga rääkima. Saate aru – täiesti võõras inimene lähenes ja hakkas vestlema. Ma ei ole küll tüüpiline eestlane, et ma oleksin tahtnud jalad selga võtta ja põgeneda, aga jooksulindil ma küll kellegagi vestlust arendada ei viitsi.

Kuidas aga sai üldse juhtuda selline asi, et ma olin nii haavatas seisundis ja keegi võõras sai mind kõnetada? Kuna me olime reisile minemas, siis olid osad minu asjad juba pakitud kohvrisse, nende hulgas ka kõrvaklapid. Need oleks muidu olnud kaitsekilbiks, et ma lihtsalt ei kuule.

Kuigi ma olen jah, selline jutukas tüüp, siis on ka minu elus selliseid hetki kui tahaks olla vait ja lihtsalt midagi kuulata või mõelda. Jõusaal ja trenn on üks nendest kohtadest.

Ilmselt on igas jõusaalis nii, et hommikuti on vähem rahvast ja rohkem õhku. Sama on ka PeopleFitnessiga Mustika keskuses. Minu viimase aja hommikud koosnevadki just trennist. Kuid trennis olles olen ma tihti segadusest, et mida kuulata?

Olen kuulanud podcaste, muusikat, spetsiaalselt trenni muusikat – täielik saast. Otsustasin, et hakkan hoopis hispaania keelt õppima. Jah, lugesite õigesti. Hispaania keelt. Jõusaalis. Miks? A miks ka mitte.

Olles ära vaadanud kolm hooaega “Narco’st” võiks öelda, et ma olen juba väikestviisi algaja taseme saavutanud. Ma oskan juba öelda hispaania keeles selliseid lauseid nagu: su poeg on surnud, lähme kiiresti, su ema/isa/poeg/tütar on lita, aidake mind, mina ei ole süüdi ning mina olen Kolumbia kuningas. Noh, ilmselt jutu käigus tuleks veel midagi meelde, aga need on sellised põhilised fraasid, mis tänu seriaalile pähe on kulunud.

Aga minu hispaaniakeele õpinguid segab liiga vali muusika, mis tuleb jõusaali kõlaristest ning liiga vaikne heli, mis tuleb kõrvaklappidesse. Mul on vaja uusi kõrvaklappe! Selliseid, mis müra summutavad ja on bluetoothiga, sest see juhtmemajandus on nii ebamugav. Pluss nad peavad olema nii suured, et kaugelt oleks näha, ma ei taha vestelda. Ja mis peamine, need peavad sobima. Ei ole nii, et paned pähe ja oled. Ei. Proovisin poes mingeid valgeid klappe. Ma nägin välja nagu albiino elevant nendega. Lisaks tabas mind poes šokk – 499€! Tulin koju, surfasin netis ja no ongi nii kallid need klapid.

Äkki saaks ikka soodsamalt? Millised klapid teil on või milliseid soovitate? Kui võimalik, lisage palun link ka. Või äkki sul seisavad mõned, mida sa mulle maha tahaks ärida?

PS! Kuna Facebook ei mängi meiega enam samas tiimis, siis on aeg edasi liikuda. Kui te tahate meie tegemistega kursis olla, peate meie Facebooki gruppi tulema :) LINK

8 thoughts on “Meelis kirjutab: tahan kõrvaklappe! Soovitused teretulnud!

  1. Mul oli ka hiljuti soov soetada klapid. Lendan tihti ja lennukimüra ajab hulluks. Kõrvatropid ei ole lahendus minu jaoks, panevad kõrvad valutama.
    Ma esialgu mõttes Bose klapid välistasin, sest kuigi tipptegijad, siis natuke liiga palju brändimaitset küljes. Läksin kohale http://www.valiheli.ee/ ja proovisin ca 15 paari erinevaid klappe. Ja ostsin ikka Bosed, sest need olid kõige ergonoomilisemad minu jaoks. Osad olid minu pea jaoks liiga suured, metall mulle ka ei meeldinud peavõru küljes ja osad surusid nii kõvasti, et lühikese ajaga hakkas pea tuikama. Bosed olid ainsana ülipehmed ja mugavad. Kallid on, aga võtan seda pikaajalise investeeringuna.

  2. Ostsin hiljuti Beats by Dre Solo Wireless 3 klapid. Juhtmevabad klapid on meeletult mugavad ja heliga olen 100% rahul, lisaks on ka mugavad. 200 euri maksin.

  3. Üldiselt on Sony alati rahuldanud kõik vajadused, isegi odavama otsa klapid. Kui võrdlesin 90euriseid Sony klappe ka nõks kallimate teiste tootjate mudelitega siis jäin ikkagi valikule kindlaks. Samas maitsed on nii erinevad. Kuigi erilist märgatavat vahet pole helis erinrval hinnaklassil nagunii, kui kuulad musooni oma telefonist.

Comments are closed.