Mulle meeldib kui on miinus kakskendviis*

marimell

*25 on meelega valesti kirjutatud, kõlas paremini

Ma võib-olla olen imelik, aga ma juba ostan jõulukinke. Tellisin lastele kingid ära juba nädalaid tagasi. Mul on sel aastal eelarve. Üle saja aasta on mingi eelarve ja plaan, et ma Meelisele kinki ei tee. Jälle.

No selle Meelisega on see asi, et pigem panustaks kõik Tai reisile ja mul pole hetkel ühtki geniaalset ideed, mida talle kinkida. Seniks kuni mul seda pole, ma talle kingitust teha ei plaani.

Kui kellelgi on ideid, mida võiks Meelisele kinkida, siis andke heaga teada kommentaarides.

Aga mul on hulk sõbrannasid, kellele oleks kingitusi vaja ja naabripoiss ja.. kuna me jõulud veedame mu tädi juures, siis ikka on neid kingitustesaajaid sel aastal.

Ja nagu te teate, ma ei taha teha kingitusi selleks, et peab, vaid tahan alati kinkida midagi mis sellele inimesele sobib.

Näiteks eelmisel aastal kinkisin ma Meelise sõbrale või noh, meie sõbrale, mähkmetäie kummikomme – sest ta armastab kummikomme, aga kardab mähkmeid nagu tuld. Hoiab Hedonit hea meelega, aga iga kord ütleb: kui situb, siis ootan teid ära. Seni on tal lihtsat vedanud!

Aga kuhu ma selle pika jutuga jõuda tahtsin.. Täna hommikul jäi feissis ette Pärlipesa reklaam, et kõik -25!

Minu kogemus Pärlipesaga pärineb eelmisest aastast – kui ma käisin ühe blogiloosi jaoks auhinda valimas ja ostsin endale sealt Marmara kõrvarõngad, millest ma kohe ühe ära kaotasin, siis uue paari ostsin ja Meelis mingi pool aastat hiljem autost kadunud kõrvarõnga leidis.

Mul on nüüd kaks paari selliseid – aga need nii nunnud, et teisi vist ära ka kinkida ei raatsi. Meelis kinkis mulle sõbrapäevaks veel ühed ja sünnipäevaks veel ühed ja “koosolemiseaastapäevaks” veel ühed. Ja ma tahaks veel :)

img_1744

Sünnipäevaks :)

marmara
Kaheksandaks aastapäevaks
Aga see selleks. Jumal, kus mul täna see jutt jookseb ja asjani üldse ei jõua.

Igal sajal juhul.. On Pärlipesas kolm päeva kogu kraam -25. Eriti mokkamööda peaks see olema inimestele, kes ise ehteid teevad. Swarovski kristallidest ja poolvääriskividest ehete tarvikute ja karpideni.

parlid

Allhindlus kehtib poes kohapeal (Kentmanni 19) ja veebis – parlipesa.ee ja kõikide ostlejate vahel läheb loosi 30eurone kinkekaart.

Ma tegin kohe kaks eraldi ostu. Ehk joppab. Mis ma ostsin, ei saa öelda, sõbrannad loevad blogi :) aga kaks jõulukinki check ja ma olen endiselt eelarves.

Kus veel mingid head aled on? Ärge soovitage Tudish Piipi või H&Mi allahindlusstangesid, vaid mingeid ägedaid pisikesi poode, kust võib erilist kraami leida. Mul üheksa kinki veel vaja!

5 arvamust postitusest “Mulle meeldib kui on miinus kakskendviis*

  1. Nonii spetsialist. Ise nõu anda ei oska aga ise vajan tõsiselt abi. Mida kinkida jõuluks maal elavale lähedastele, minu ämm ja äi, kellel justkui kõik on olemas kuigi nad pole rikkad.. Ega ma tühja käega niikuinii ei lähe aga tahaks ka tõsiselt üllatada. Reisimine, spa ei meeldi. Üksaasta panin oma arust vinnge toidukraami koos lahedate köögividinatega kokku, seisis jupp aega. Vidinaid kasutuses ei ole, maitaeaineid jm poldud lahtigi tehtud…
    Aita palun ideega….

  2. Minu ämm koguaeg külmetab ja jõuluks saab (elektrijuhtmega)soojendustekki.
    Vanaemale ja vanaisale kinkisin need kõige tavalisemad pehmed pleedid. mõlemad said ühe ja on väga rahul. Ise poleks ostnud, kuna nii võlts materijal aga kui kingiks said siis on usinad kasutama.

  3. Miks mitte teha jõulukingiks midagi söödavat. Mingi huvitav kaste purgis või tai supi vürtsid juba purgis valmis, kasvõi marineeritud seened mingi huvitava retsepti järgi?

    1. Hea idee jah. Jõulukink ei pea ju olema mingi tonnine telekas :) vaid midagi mõnusat ja sooja ja südamest :)

Comments are closed.