Oh, finally sai välja sööma!

#KOOSTÖÖ

Millalgi aprillis ütles sõbranna mulle, et oo, varsti, 3ndal tehakse terrassid lahti, siis saame kokku.. Ma olin mingi, jee rait, siis on need terrassid inimestest puupüsti täis. Terrassid tehti lahti ja vihma sadas. Naiss. Siis tuli paar ilusat ilma ja me käisime naabrinaisega lihtsalt veini joomas Luccas, sest sai. Kuigi oleks võinud seda maja ees teha või kellegi juures. Aga see väljas käimise fakt ise, see on ikka nii oluline mu jaoks.

Muuseas, seda sõbrannat, kes terrasside avamist ootas, pole ma siiani näinud, aga see selleks. Kui nüüd mõni aeg tagasi Vapiano kirjutas ja meid sööma kutsus, siis ma olin jaaaa, tuleme. Jumala eest, saaks vaid välja.

Hedonil on reeded lasteaiavabad. Seega ühendasimegi selle sellise perepäevaga, et lähme koos sööma ja lustima. Mõeldud-tehtud. Kõige mugavamana tundus Ülemiste keskusesse minna ja sinna me lõuna ajal suuna võtsimegi.

Vapianosse jõudes, meenus mulle, et viimati käisin ma Vapianos kaks aastat ja natuke peale tagasi – enda sünnipäeva tripi ajal Berliinis. Ja seal on sama teema, mitte see klassikaline, et saad kaardi ja seisad järjekorras süsteem, vaid – tellid ära, maksad ja saad piipari ja siis saad kätte kui valmis on ehk pole seda metsikut massis seismist.

Mu meelest on Vapiano nagu nii klassika, et sa ei saa ühegi asjaga seal puusse panna, võtad sa pastat või pitsat. Hedon muidugi tahtis karu pitsat, aga kui ta kuulis, et seal peal ei ole tavaline, vaid proscuitto sink – siis ta arvas, et sobib ikka jänesega ka – ma ei öelnud, et seal on mozarella juust :)

Mulle meeldib, et tšillit ja küüslauku saab igale roale nii palju juurde küsida kui kulub. Mina valisin siis krevetipasta ja Meelis valis Õhtu saate pitsa, noh, küll mitte selle nime all, aga Woldist ja Boldist saab ka selle nime alt tellida.

Lisaks on neil megasuur vegan valik – kusjuures ma alguses mõtlesingi, et võtan ühe pähklipasta, aga siis ikka mõtlesin, et võtan grillitud krevettidega..

Ühesõnaga, ma ei oska sõnadesse panna, kui hea tunne see oli üle saja aasta väljas söömas käia.

Ja üks funny story lõpetuseks. Kolm aastat tagasi korraldasin ma ühte fotoshooti ja tellisin tookord Wolti kaudu vist kolm korda süüa just Vapianost. Inimesed tulid eriaegadel ja et kõik saaks sooja sööki, tegin mitu tellimust. Aga kõik karbid korjasin ma kokku ja võtsin koju kaasa.

Reaalselt esmaspäeval andsin viimase karbiga sõbrannale süüa kaasa. Ma kolm aastat taaskasutasin neid karpe ja kasutaks edasigi, kui ma kogu aeg kellelegi midagi kaasa ei annaks. Aga hea uudis on see, et võtsime õhtusöögiks endale salatid ka Vapianost kaasa ja jälle sain need megahead karbid endale. Muuseas, neid saab Vapianosse tagastada ka kui ise taaskasutada ei taha. Võid ka enda karbiga Vapianos takeawayd küsida.

Koodiga marimell saab kõikides Vapianodes nii Tallinnas kui Tartus, nii kohapeal kui kaasa ostes 20% allahindlust kuni 6. juuni. 

 

 

7 thoughts on “Oh, finally sai välja sööma!

  1. Toidu kohta kiidusõnu ei kuulnudki, ainult karpide, mida saab taaskasutada

  2. Need karbid ONGI parimad lihtsalt! Ammu kartnud et vahetavad välja, aga õnneks pole juhtunud /)

  3. ma olen üks kord elus vapianosse sisse astunud.(Tartus). aga kuna ukse juures asuv nooruke klienditeenindaja ei suutnud mulle ühegi sõnaga ära seletada, kuidas selles asutuses toidu tellimine/maksmine käib – ma ei saanud aru, kas ta ei saanud küsimusest aru, ei teadnud seda ise ka või polegi üle 50a kodanikel sinna asutusse sisenemine lubatud – siis keerasin ukselt ringi ja otsisin mõne sellise söögikoha, kuhu ka vanemaid inimesi oodatakse.

Comments are closed.