Tegin just megahead tšilliriisi

Tahtsin täna õhtusöögiks teha tegelikult riisi-juurvilja kotlette, aga kuna kell tiksus juba peale ja ma vaatasin, et läheb nats kiireks, siis genereerisin plaanid ringi.

Mul on siuke vahva masin, tükeldaja või hakkija, ma ei oskagi nime anda, viskad asjad sisse, keerutad paar ringi ja värk on pudi. Samas saab sellega kastmeid ka teha :)

mul on umbes sarnane, aga sajand vana, mida peab käsitsi kruttima :)

No igastahes, „tükeldasin“ lillkapsast, suvikõrvitsat, sellerit ja … siis avastasin, et kell on liiga palju ja tegin plaanid ringi. Viskasin sinna masinasse paar porgandit, sibula ja küüslauku, tegin peeneks ja viskasin kuumale pannile tšilliõli sisse, praadisin läbi. Riis oli mul juba keedetud. Panin juurde, lisasin soola ja värsket hakitud tšillit ja segasin ja valmis.

IMG_2366.JPG

Mul oli kapis mingit kana, mille juurde ma seda algselt tegin, aga Meelis kiitis, et kana pole vajagi. Riis on megahea. Oli jah. Ja millist imelist lõhna oli köök täis :) no lõpuks sõime ikka kana ka :)