Categories: #elulineblogi

44/99 ehk kas ma olen rott kui ma lapsele uusi asju ei osta?

Mulle meeldivad alati ühesugused numbrid :) Täna on neid suisa kaks.

44 päeva olen ma olnud suitsuvaba!

99 päeva tähtajani – see pani mind mõtlema, et 99 päeva on ikka jõhkralt lühike aeg. Nii palju on vaja veel teha.

Ma võiks praegu vabalt 99 asja kirja panna, mis kõik on vaja ära teha, enne kui ma beebsiga koju jõuan. Alustuseks peaks seinad ära värvima ja riiuli kokku panema ja ta asju suuruste järgi veidi sorteerima ja mõningaid asju veel soetama ja ruumi tegema ja enda asju sorteerima – mis mulle veel selga mahub ja mis mitte, mis jääb kevadet ootama ja talveasjad tuleks kohvrist lahti kappi pakkida ja babyshoweriga peaks tegelema ja vankrit on vaja ja…

No ja siis veel üks teema teema – ma arvasin alguses, et ostan beebile UUED ASJAD, et ta haiglast koju tuua eksole, aga ma leidsin ühelt kirbukalt reaalselt pisikese sinise kombeka, mis lihtsalt ongi nii väike ja nunnu, et lähebki talle selga vaid haiglast koju tuues ma kardan. Ja kui ma olen mõne inimesega arutanud seda, et kas ma tõesti peaksin ostma uue kombeka selleks, et ta haiglast koju tuua autoga, siis… jah, on inimesi, kes leiavad, et ma olen mingi haige rott kuubis ja MISMÕTTES sa ei osta lapsele haiglast kojutuleku riideid UUSI?

Ma saan aru, et ma ostan talle mingi body (see on mul tegelt olemas H&Mi oma, hõlmik, orgaanilisest puuvillast ja blabla) ja sipukad ja tutikad sokid ja mütsi jne ja panen need võibolla hiljem isegi mälestustekarpi, aga no mehed (temast saab ühel päeval ju mees) hui huvituvad 20aastaselt mingist oma titemandi karbist. Nojah, kui ta just gei pole :)

Kuidas teie tegite? Mina ei ole siiani näinud pointi osta kõiki uusi asju, eriti neid pisikesi, mida ta vaid korra-kaks kanda jõuab (kui sedagi) ja need talle juba väiksed on. Mõni laps enne teda on samamoodi kandnud neid korra-kaks, kui sedagi ja pealegi ei osta ma ju mingeid räbalaid kokku, vaid ikka neid, mis head välja näevad. St, on vähe kantud. Jah, mul tõesti on kapitäis asju, aga vähemalt mul on ja ma ei pea iga päev äkki pesu pesema, kui mul piisavalt asju on :)

Ja kui tagasi tulla nimekirja juurde, mis kõik vaja veel teha on, siis näete, sain juba 11 asja ja neid on veel… Kõvasti! Sest kui ma hakkan seda korterit veits ümber tõstma, et beebs paremini mahuks, tuleb veel ümberkorraldusi teha ja tegelt peaks selle kõigega algust tegema, sest muidu istungi ma varsti keset remonti oma haiglakotiga.

Aga, mis teie arvate – haiglast koju tuleku riided – viimne kui üks asi peab olema uus?

marimell

Recent Posts

VIDEO: mida me Berliinist suveks ostsime?

Käisime enne Türgi reisi kiirelt Berliinis, et lastele suveks mõningad riided haarata, sest no nad…

2 päeva ago

marimell Türgis: mida saab 21 012€ eest?

Veel kaks aastat tagasi lõin ma käsi kokku ja pööritasin silmi kui keegi ütles, et…

4 päeva ago

Otsin tööd ehk Sinu uus turunduse- ja influencerqueen on siin!

Jah, ma nüüd olen omadega sealmaal, et ainult kaks puhkust on veel kalendris ja olen…

3 nädalat ago

marimell Berliinis: kuidas pikas püsisuhtes kõhuliblikaid toita?

Kevadine päike on välja sulatanud mitmed lahutuse või lahku minemise uudised - just tuli uudis,…

3 nädalat ago

Leenu Veneetsias ehk kuidas ma sõbrannale üllatussünnipäeva korraldasin

Kaks kuud tagasi käisime sõpradel külas ja sõbranna ohkas, et issand, 40 - üldse ei…

4 nädalat ago

10 aastat abielus

Täna sai siis sellest päevast kümme aastat, mil me perekonnaseisuametis jah-sõnad ütlesime. Jube paljudel on…

1 kuu ago