Appi, ma kardan…

Tahtsin selle Facebooki postitada, aga kuna see läks nii pikaks, siis panen ikka blogisse ja Facebooki ainult pildi.

Ma käisin üleeelmisel neljapäeval Thaya salongis Gold juuksehooldussarja turvustusel/koolitusel, ja kohtasin seal ühte juuksurit. Teate, ma pean ausalt ütlema, ma armusin! No mitte sedasi, et mul liblikad kõhus oleks, aga nagu omaigad kui amazing ta oli! Nagu reaalselt, nii äge tüüp.

Ja kui siis koolituse käigus tuli jutuks, et ma tahaks, et keegi mõtleks maailmas välja toote, et ma ärkan üles, pesen pea ära, panen selle vahendi endale pähe, teen sõrmedega siuh-säuh ja valmis… ma oleks nõus loobuma kõikidest nendest vähestest iluteemalistest koostöödest mis mulle tulevad ja end sellele tootele maha müüma. Ma ei viitsi sebida mingite kreemide, maskide, palsamite, vahtude, viimistlejate, sirgendajate, juuksejuuretõstjate, lakkide, lokitajate, föönide, kammidega. Tahan, et oleks soeng, mis lihtsalt toimiks. Et mul oleks iga päev peas mingi sasipundar, mis oleks stiilne, sealjuures seksikas ja toimiks igas olukorras. Ma kadestan neid “bad hair day” looke, mis näevad imelised välja. Ka lühemate juustega. No näiteks sellised:

Mitte nagu mina – tee mis tahad, ok, ma ei viitsi ega oskagi midagi teha, aga ikka on mingid ludrid salgud peas. Simple as that, ma ei oska isegi sirgendajaga lokke teha!

Heiki (see juuksur siis) puudutas selle peale sõrmeotsaga mu juukseid ja ütles, et.. no annab teha.. ma teeks masinaga…

Tulin siis koju ja stalkisin selle Heiki Facebookist välja nagu mingi tiinekas ja panin tema juurde aja. Kusjuures ma ütlesin juba seal, et ma olen väga emotsionaalne selliste asjadega. Et tahan täna ja kohe, ma oleksin sel neljapäeva õhtul lasknud seal samas end nulli ajada. Raudselt, kui ta oleks seda pakkunud.. ütlesin, et mulle ei meeldi mingid kolmekuulised järjekorrad jne

Sain aja.. tänaseks. Küsisin, mis teeme siis? Ta ütles, et peab mu juukseid katsuma, et otsustada… OK! Ma olen mingi nädal aega praadinud juba.. äkki ma lahkun sealt mõne sellise soenguga lõpuks ja kahetsen täie pasaga, et ma üldse läksin?

No, ma tahaks midagi khuuli, sellist seksikat sassis ja lahedat nagu ma üleval kirjeldasin… Äärmisel juhul midagi natuke veel lühemat:

Kardan, et lahkun sealt nagu Rihanna või mingi megahipster:

Samas. Juuksed kasvavad ju tagasi. Aga ikkagi. Äkki mulle ei meeldi? Pekki, keegi oleks võinud tol neljapäeval mind ikkagi eksperimendi korras ette võtta! Täna ma olen rohkem närvis kui enne eksamile minekut.

Millise soengu neist teie minu asemel valiksite?

16 thoughts on “Appi, ma kardan…

 1. Alumisest valikust all vasakus olev pilt ja ülemiselt valikult alumine parem pilt. Väga ägedad Anna kohe teada siis ;)

 2. Minu kogemus – mida lühem lõikus, seda rohkem vaeva peab nägema (ja tihedamalt juuksuris käima).
  Mul on see külgedel-ei-ole-üldse-juukseid-lõikus. Pealmistega pean aga pärast igat pesu võimlema: triikima ja sättima, juukselakk ja -geel, et oleks ilus vaadata.
  Mulle meeldivad 2 esimest pilti. Need on tõesti ainult kuivatamise vaev :)

 3. oh rahu kindlasti kui see juuksur on hea siis on tulemus mega lahe :)
  ja mina neid bad hair day jama ei usu kuna neid on kindlasti mingite toodetega tehtud. täpselt nagu no make up :D ma ärkan hommikul eelmise päeva soenguga ja nu ei ole seksikas soeng :p Vahet pole kas on peas krunn või mingi hobuse saba :P ikka peab sättima et näeks selline ilus välja.
  Ise olen ka selline et pole lokkitange ega mingeid ilu tooteid mis igast asju su juustega teha lubavad. Alati mõtlen et ostaks aga noh ma ka pigem laheda ja hästi istuva lühema soengu usku.

  Jään ootama tulemust :)

 4. Googelda ”can I talk to the manager hair cut” ehk palun ära ainult sellist soengut küll tee. Muidu aga usun, et peab end värskendama ja uusi asju proovima :) Juuksurid peaks oskama ka näokuju järgi soovitada.

 5. ära palun omale seda ‘Rihanna-hipsteri’ soengut lõigata lase – soeng võib äge olla, aga ilmselt teeks sind veel lühemaks ja ülekaalulisemaks

 6. ma tean mida Sa tunned :D
  Mul ka olid pikad juuksed, ca pool aastat tagasi lõikasin moodsa asümmeetrilise bobi ja elu on nagu lill :) Ei ole kordagi kahetsenud. Täiesti muretu elu. Pesen pea, 5 min juuksed rätikus, 10 min föönitatud/sirgendatud ja minek.

 7. Ma pean ausalt ütlema, et ma ei valiks mitte ühtki :D Mul on juba 9 aastat samasugune soeng olnud- 1 pool ca 2 cm juukseid ja teiselt poolt tiba pikemad- aga alati lühemad kui lõuajoon. Nüüd lõpuks õnnestus mu härral mind veenda juukseid kasvatama ja no pagan võtaks, ma vihkan seda. iga salk jääb kuidagi ette. Kas siis ei hoia ilusti või tilbendab niisama ees. Võeh. Vahepeal olen juuste peale nii vihane, et plaanin ise kääridega kallale minekut( so far not yet).
  Kõik need piltidel olevad soengud on mingis osas kas silme ees või on tagant pikemad juuksed ja ma läheks vist selliste soengutega hulluks :D Ja lisaks- kui juuksur ütleb, et ta peab juukseid puudutama, et osata miskit öelda, siis peab ta ikka asjast midagi jagama, nii et chill. Sinead O´Connor on vabsee kiilakas- ei tea, mitu soengut tal pekki läksid :D

 8. Tegelikult tead ju ise ka, et mitte mingit vahet pole, mis sul seal peas on. Globaalses plaanis on see nii tühine asi. Las proff proovib. Juuksed ju kasvavad tagasi.

 9. Pekki, kui lugesin, et armusid ja paned teksti ja fb’sse pildi – ma juba lootsin meest näha. Pekki noh…

 10. Ole ikka tâiesti kindel, et sulle see soeng meeldima hakkab. Eelmisel aastal lõikasime sõbrannaga nâdalase vahega samasuguse soengu (nagu sellel mustvalgel soengu pildil). Minule muidugi soeng sobis ja oli nii hea ravikuur, juuksed kasvasid aasta ajaga taas ilusti rindadeni, sõbranna juuksed on hädised rootsud ja õlgadest pole edasi kasvanud. Kahetseb siiamaani. Ma ise pikkade juuste fänn muidu, aga usun et sina suudaksid kindlasti selle lühikesed juuksed välja kanda ;)

 11. Juuksed on taastuv loodusvara, tuleb just proovida erinevaid stiile või lõikusi. Elus peab särtsu ja uudsust olema. Need on ainult juuksed ju. Tahaks juba tulemust näha!

Comments are closed.