#elulineblogi

“Beebipehmed jalad” – piinlik kogemus!

Ma enam ei mäleta, kes mulle kunagi paki saatis, kas see oli Koreakosmeetikafirma Meon või Orien, aga tookord oli seal pakis ka kolm erinevat pediküürimise varianti. Iseenesest lihne, istud mingid “sokid” jalas tund aega ja ootad, millal nahk kooruma hakkab.

Pole paha, ütleks ma. See tõesti toimib. Aga seal pakil võiks suurelt kirjas olla “KASUTADA AINULT TALVEL”, sest mul on megapiinlik olnud viimased nädal aega – külla minnes topi sokid jalga, poodi ei saa minna plätude, vaid kinniste kingadega, sest jalad “narmendavad”.

Proovisin siis ise protsessi kiirendada ja nokkisin nii, et maa oli must (loe: nahka täis), ei aidanud seegi, sest järgmine päev pesus käies, hakkas kooruma järgmine kiht. No lihtsalt piinlik on välja minna lahtiste jalanõudega.

Seega, soovitan soojalt neid kasutada, sest need toimivad hästi ja teevad jalad tõesti pehmeks ja mõnusaks ja surnud nahka kukub ikka normaalselt maha, aga tehke seda talvel. Päriselt ka. Muidu on piinlik. Nagu mul.

8 thoughts on ““Beebipehmed jalad” – piinlik kogemus!

  1. mõtlesin ka osta ja proovida aga õnneks juba ette mõeldes (kuidas pole kena suvel narmendavate jalgadega käia) ei ostnud :)

  2. Ostsin ka Meon e-poest ja hoidsin ca 1,5 h, aga minul erilist koorumist ei toimunudki, piinlikku kindlasti mitte. Ise mõtlesin, et hoidsin liiga vähe jalas.

  3. Haahaa! Ma just eelmisel nädalal narmendasin samamoodi. Needsin ennast maa põhja, et ma selle protseduuri suvel ette võtsin. Kuidagi jube kaua koorus ka see nahk, ikka üle nädala. Mingi hetk nägid jalad sellised välja nagu oleks mingi hirmus seenhaigus kallal. :D

  4. Ma nagu loeks lugu oma elust! Sain Buduaari giftboxiga teise firma samalaadsed sokid ja pidin ennast ikka seaks kiruma, et miks kuradima pärast ma selle tee keset suve ette võtsin. Puhta loll ma ütleks :D Tõesti, töötab hästi, aga teha ainult talvel!

Comments are closed.