Kohe shoppama! -40 ei kesta kaua!

Just jäi Facebookis silma, et üks pood nimega Babyshop paneb uksed kinni ja seoses sellega kõik hinnad megalt all!

baby2

Ma tormasin kohe shoppama. Tegin esimese tellimuse ära ja avastasin, et ma riideid unustasin üldse vaadata. Vaatasin mänguasju ja mingit tilu-lilu. Sain hunniku kingitusi 32€ eest.

Saate aru, seal on Bredenkids -40 hetkel (link!). Miks mitte ette osta asju või kingituseks, jõulud tulemas, sünnipäevad jne Samamoodi Mimi Disaini ja Lenne tooted. Ja seal on ujumismähkmed megasoodsad, kui kellelgi peaks vaja olema. Ma eelmine suvi ajasin nagu loll neid taga, igalpool olid nii kallid – paras ette osta.

baby

Soovitan soojalt kraami haarata! Ma ise lähen teen kohe teise tellimuse, sest ma lihtsalt enne ei märganud.

Pikka juttu polegi, minge shoppama. PS. tegemist pole reklaampostiga, aga nii häid allhindlusi naljalt ei kohta – pidin jagama!

 

3 thoughts on “Kohe shoppama! -40 ei kesta kaua!

  1. Eh, no tore on, ma just ostsin selle Bredeni mütsi kaks korda kallimalt (hea müts on, ega ma ei kurda :D)

  2. bredenkids.eu teeb oma kodulehel ka soodukaid ja mütse saab ka sealt väga soodsalt. Läksin ka suure hurraaga sinna babyshopi kodulehele, aga tellisin vaid beebiraamatu ja beebi hoolduskomplekti, sest kuigi olen suur bredeni fänn, siis jah, nende enda kodulehelt saab ka odavaid asju :)

  3. Bredeni lehel oli ka just soodukas ja täpselt samad asjad +veel valikut olid seal isegi nõks odavamad.

Comments are closed.