Kuidas saada kõhnaks?

Eks ikka pesuga, kuidas siis muidu. Mõnel muidugi pole vajagi, aga ma tean isegi väga saledaid naisi, kes endale korseti kleidi alla peidavad, et veelgi peenem paista. Kui ma vanasti arvasin, et body on parem kui see särk ja püksid, mis trimmivad, siis nüüd võin kindlalt väita, et see teine variant on parem.

Rootsi firma My Bra Outlet (link!) kes on suunatud ka kopsakamatele naistele kui sünnikaalus olevad isendid, saatis mulle ühe sellise komplekti (link!), et ma testida saaksin.

Hea ongi see, et kui näiteks sellel bodyl kus traadid sees on, hakkab see mul poole päeva pealt haiget tegema, siis särgil traate ei ole. Aga trimmib sama hästi ja mul oli alati tunne, et see on sama halb kui see kleidi moodi trimmija, see keris mul alati üles kleidi all. Aga särk ei keri. Eriti kui püksid peale panna.
Jep, sa näed välja tõenäoliselt nagu Bridget Jones vanaema aluspesus, aga peenikese pihaga nagu Heidi Klum. Kumb siis parem ikkagi on? :)

Okei, ma Heidi mõõtu pole, aga pekid tõmbab koomale küll. Vasakul pildil kleidi all kogu kombo, paremal ainult püksid.


Lisaks saadeti mulle salendav trikoo (link!), aga kuna ma tahan päikest saada to the max, siis ma olen oma monokiiniga rohkem kui rahul ja ma ei tea, ujulates ma eriti ei käi, seal kuluks see marjaks ära. Aga las ta seista, äkki läheb vaja… Nagu veel kolme kapitäit asju ja kahte kohvritäit riideid ja kolme riiulit jalanõusid…

Kuigi on kuu lõpp ja raha vähe, soovitan My Bra Outleti lehele kiigata, sest hinnad on megasoodsad ja sooduskoodiga “MariMell” on hinnad veelgi rahakotisõbralikumad!

Jätke kommentaaridesse, mis ostsite või milliseid salendavaid aksessuaare teie kasutate? :)

11 thoughts on “Kuidas saada kõhnaks?

 1. Novot. Siin oskan selles suhtes kaasa rääkida, et olen kasutanud body, ja kuigi sellega on hea turvaline tunne (et kuskilt pekk ei ripu), siis tavaliselt on see seljas mõnel pidulikumal sündmusel. Lisa kombosse paksud higistavad kintsud, sukkpüksid, aluspüksid ja pealmised riided ning vetsus käimine muutub õudusunenäoks, kus sa mingi peene koha kabiinis rähkled mingite jalgevaheliste haakidega, mida sa ei näe (sest paks kõht on ees obviously), ja saad teada, miks body pannakse selga ainult hädavajadusel. Ühed püksid on ka, aga need on olnud liiga väiksed algusest peale ja ma pole suutnud neid selgagi saada, lisaks paistab, et kintsude peale tekiksid säärte äärtest randid, mis läbi pikkade pükste välja paistaksid. Peakski proovima seesinast asja – hinnad on suhteliselt head, aga noh.. kuu lõpp ja nii.

  1. Haha! Bodyga wc’s – ma kasutan trikki – tõmban kõrvale, nagu trikoogi, ma ei viitsi elus end paljaks kuskil suva peldikus koorida ja need haagid on rõvedad!

 2. Mul on Lauma “trimmer” :D Ühes tükis, väga ilus, must, hästi naiselik ja hästi tõhus. Geniaalne asi – sukapüksid panen trimmeri alla, siis ei jää kleidi alt ühtegi triipu või volti paistma.
  Eriti tore on enne kleiti pugemist kui meik on juba peal ja konts ka jalas. Veel toredam kui sõbrannad õhtuks valmistudes sellises riietumise staadiumis on ;)

  1. Ma ka vanasti kandsin sukkpükkse all, seat ma olin nii pekine, et body oli nii libe, et sukkpüksid rullusid maha!

 3. Mul on trikood vaja, aga ma ei saa sealt lehelt päris täpselt aru, kas Omniva Post 24 tähendab Omniva pakiautomaati ja kas pakiautomaadi aadress tuleb sel juhul tellimuse kommentaaridesse jätta? :)

 4. Tellisin endale ka selle komplekti. Muidu kõik super aga pluusi/kleidi kaelus peab olema võimalikult väike, muidu see korrigeeriv pesu dekolteepiirkinnas näha. Kuna kahjuks mul enamus riietel kaelus ikkaavatam, siis pesu ülaosa kanda saab haruarva

  1. P.s kas Sul ei ole sellust probleemi? Selles pesu väljaulatumise” tõttu ma pettusin ikkagi tellitu osas

  2. Oleneb ju riietest, mille all kanda. Aga ju mul siis pole nii jõhkraid dekolteesid. Kui aus olla, kasutan pükse rohkem kui seda särki

Comments are closed.