KUTSE: oled oodatud Malluka ja marimelli veiniõhtule

Alates märtsist toimuvad igal kuul korra Malluka ja marimelli veiniõhtud. Lähme kaeme uusi söögikohti, võtame klaasikese veini ja tutvume oma blogilugejatega.

Selleks, et saada võimalus meiega koos õhtustada ja veinitada palume sul lihtsalt jätta siia kommentaar, miks sa tahaksid meiega ühineda?

Esimene veiniõhtu toimub Sahvris 27.03 – seega ole kindel, et sul on see õhtu vaba – kokku neli väljavalitut saavad kutse järgmisel kolmapäeval! Kui sa sel korral tulla ei saa, oota järgmist korda ja osale siis!

Julgelt kommenteerima ja kohtume juba veiniklaasi taga!

malluka-raamat-03

Ala(s)ti teie,
Mallukas ja marimell

6 Comments

  1. Palun siis pikk ja üksikasjalik blogipostitus ka! Minu eelmine külaskäik Sahvrisse oli …. no ütleme nii, et oli … ma ei hakka seda siin rohkem lahkama. Aga nüüd ootan põnevusega teie kogemust :D

    1. No sinnani oli see ka minu üks suur lemmikutest. Kui tahad mu vahvast kogenusest kuulda, siis anna siia märku :D Kirjutan pikemalt postkasti nt.

  2. Hei! Mina oleksin väga huvitatud teiega veinitamisest-jutustamisest :). Loen küll teie mõlema blogisid vahelduva eduga, aga väga meeldib teie kirjastiil ja julgus. Mulle meeldib ise ka kirjutada, olen õppinud suhtekorraldust ning pidasin ühe aine raames ka ühiskonna-kommunikatsiooni teemalist blogi. Ehk olekski aeg taas pliiatsit teritama hakata. Kindlasti oleks hea ka muljeid vahetada, olen ise sama opi läbinud, nagu sina. Olen 23aastane, aga siiski võitlen veel kaaluga, pingeline töö ja elustiil on oma töö teinud. B

Comments are closed.