minu esimene OOTD

Ma kunagi jälgisin ühte Rootsi tšikki Instas, kes iga päev postitas pildi oma outfitist. Teda oli tore jälgida, aga ise ma sellist asja teha ei saaks, sest üsna tihti kannan ma samu asju.

Aga täna ma näitan teile ühte jopet, mille ma Romwe‘st sain. Samas pakis oli üks nahktagi ka, mille asemel ma ükskord ühe kleidi sain… Kui kunagi ilma on, siis teen pilti nahktagist kah, seni leppige selle jopega, mille kapuuts on hiiglaslik – vaadake pildi vasakusse ülemisse nurka – megasuur! Aga muidu täiega soe ja tuleb tunnistada, jumala kvaliteetne. Õmblused ei jookse ega midagi. Ja hetkel see soodushinnaga ka!

romwe

Pildid on tehtud Pere Kirbukas, kus ma käisin täna oma riiuleid täiendamas. Suutsin veel leida mõned rasedate asjad ja nipet-näpet kleite-särke. Minge ostke ära.

Kusjuures, see sall mis mul kaelas on, selle sain sealt 30 sendi eest(Y)!

perekirbukas.jpg

1 Comment

  1. K2isin eile tsekkasin üle pere kirbuka:)marimelli nurk tundus juba üsna tühi võrreldes nende piltidega,mis alguses enne müüki sai sul tehtud:)Kuna ma pisem naisterahvas,siis marimelli nurgast ma kahjuks endale midagi ei saanud.Kui teaksin oma kasvava kõhu elaniku sugu oleks mõnes beebsuriided soetanud.Igaljuhul ma leidsin endale kaks head pluusi kellegi kapist,mida mul on hea lõpurasedana kanda ja ainult 50 senti maksid.Leidsin veel kaks kevadist jopet aga kuna mu kõhuke paisuma,siis ei ostnud muidu 3 euroga oleks saanud:)Mõni kaup on pere kirbukas üle hinnatud aga leidub ka head kraami.Soovitan minna vaatama;)Tulevikus teeks endalegi seal kapikese:)

Comments are closed.