Mu esimene affiliate koostöö, mis annab teile megaallahindluse

Ma olen alati olnud aasta säästuhunt ja heade diilide tagaajaja. Ma väga ei taha osta asju täishinnaga. Kui Delimano mulle kirjutas, et kas me võiks proovida koos maha müüa nende Compact Cooki laojäägi, siis see tundus mulle väljakutsuv.

Mitte isegi selle toote kasutamine, sest ma saan aru, sellega saab peaaegu kõike peale kudumise teha, aga see, et sellel on nii suur allahindlusprotsent. Ja elus esimest korda teen ma nö affiliate koostööd kus ma saan raha ainult müüdud toodete pealt. Seega, help me out.

Okei, tekst kodulehel on Top Shopile kohane:

Pange vaid koostisained nõusse, vajutage nuppu ja oodake, kuni toit valmib.

 • Juhendatud toiduvalmistamine täiesti igaühele – see teeb kõike ise ja kui on vaja midagi lisada, siis see peatab töö ja teatab seda.
 • See köögiseade teeb kõike – keedab, hakib, purustab, vahustab, segab, aurutab, peenestab, sõtkub, jahvatab, keedab aeglaselt, riivib ja purustab.
 • 30 sisseehitatud automaatprogrammi – töötavad täiesti iseseisvalt ja võimaldavad proovida loendamatuid retsepte.

Ja ma tean, et ma kõlan siit edasi nagu telereklaam, aga..

Kui te kasutate ostes koodi MARIMELL siis saate te tasuta kaasa lisatarvikute komplekti (mis muidu maksab lisaks 100€ ja see ei ole veel kõik!). Mulle näiteks tundub kõige mugavama tarvikuna segamislaba, mis segab näiteks ühepajatoitu või hautist teatud aja tagant, st sa ei pea reaalselt seal köögis käima/passima ja vahepeal segama. Ma praegu mõtlen, et peaks proovima kapsahautist sellega teha, sest see on just selline asi, mida ma ikka mõned korrad segamas käin.

Ainuke miinus on võib-olla see suurus, aga samas 3,2 liitrit ei ole väike. Ma arvan, et mu praegune pann kus ma süüa teen on tegelikult sama suur, ta lihtsalt on lame ja madal, see Compact Cook seevastu just kitsas ja kõrge.

Aga nagu ma ütlesin, see ei ole veel kõik.

Kellele see sobib?

Mulle tundub, et näiteks poissmehele või vanaemale või kellelegi, kes tahaks köögikombaini – sest sellel on kõik omadused olemas.

PS! Kodulehelt saab mingi megaretseptiraamatu ka alla laadida, mul on see kodus ja ma aina lappan pilte, et midagi ometi küpsetama hakata, aga ma ei ole üldse küpsetaja tüüpi. Pannkoogitainast tegin sellega ükspäev, tuli ideaalne, hästi kreemine ja mõnusalt pannile tõstetav.

Seal on isegi supi või mingi hautise puhul lahti kirjutatud, et ala pane see tera, riivi kapsas, vaheta tera, tee kaalikas, nüüd lisa vesi ja vajuta seda nuppu, nüüd lisa lihakuubikud, nüüd.. nüüd.. ja valmis. Ta teebki kõike sinu eest. Ülimugav! Laiskade lemmikmasin, ausalt :)

Kogu lugu siis paari sõnaga

Kui lisate Compact Cooki ostukorvi, siis tuleb automaatselt kaasa ka lisatarvikute komplekt ja see teeb kogu ostukorvi hinnaks 506,99€, aga kui te lisate juurde koodi MARIMELL, siis muutub hind 150€ peale. Kui see ei ole hea diil, siis ma ei tea, mis on. 71% allahindlust on juba peaaegu nagu mustareede pakkumine, lihtsalt oktoobris.

Teil on nüüd valida, kas vaatate mu unboxing videot või Delimano enda videot. Keegi ei keela mõlemat ka vaadata:

#KOOSTÖÖ

5 thoughts on “Mu esimene affiliate koostöö, mis annab teile megaallahindluse

 1. Tellisin ära ja jään nüüd põnevusega kaupa ootama – tahaks juba katsetada! 150 EUR-i koodiga toimis väga kenasti.

 2. Mulle nii meeldib Marileeni videos vaadata. Rõõmus, positiivne, nunnu – mulle müüks vist peaaegu kõik maha :) Mina ostan! Mul on kaks kodu – linnakodu ja maakodu – ning selle viin maakoju. Seal ma olen alati hädas, sest seal pole mul köögi´kombainigi, aga rahvast suvi läbi murdu külas ja pere ka suur, smauti olen suur hoidistaja – hakimisel, lõikamisel kindlasti abiks. Saan ehk veidi hõlpsamalt läbi. Tundub hea diil ka.

  1. Jaaa, mul just sõber kirjutas, et tahab mind appi seljankat hakkima, et tal vaja suurem kogus teha. Ütlesin, et kamoooon, selleks on köögikombain :P

 3. Vabandust, aga see pakkumine on niii fake. Kas keegi tõesti usub, et selle seadme orig. hind on üle 400.- :D :D ?
  Ma tean, et kui ei meeldie ega usu, siis ära loe ja kommenteeri, aga milleks nii inimesi lollitada- piinlik?
  Siin näide, mis selle masina org. hind on Leedus, samuti on see see mujal nö Ida-Euroopas https://www.ru.top-shop.lv/compact-cook

Comments are closed.