Naistekas Baieri keldris

Mallukas kiitis mulle ükspäev taevani Baieri keldris söödud seakooti, mille tellis Kardo ja kelle taldrikust ta aina nokkis ja nokkis ja lõpuks teatas ta, et nui neljaks, peame uuesti sööma minema ja ta tahab oma isiklikku kooti! No mõeldud-tehtud.

No kui juba minna välja sööma ja istuma ja naiste kombel klatšima, siis ikka täiega, veini ja mitme käiguga.

Alustasime valge majaveini ja vürtsikate kanatiibade ja krõbedate seakõrvadega. Veits valus oli Milvisuguse kõrvu näksida, aga samas olid need nii head.

Ja nüüd tuleb muidugi sajandi nali – mina, kes ma olen niigi väikese söömaga, ei suutnud valida endale pearooga ja nii tellisin ma neid endale kaks – esiteks böff, mida ma tahtsin ilmtingimata proovida ning siis, kuigi ma alguses arvasin, et ma võtan selle veise, mida Mallukas eelmisel korral sõi, valisin ma lõpuks hoopis ribeye, millest ma võtsin täpselt kaks ampsu. Õnneks sai selle kaasa võtta ja ma tõin selle Meelisele.

kõik oli väga hea, kuid see ei sobinud kokku selle "koduküpsetatud" saiaga, millega seda serveeriti. samas, leib, mida pearoogade juurde serveeriti, maitses böffiga imeliselt.
kõik oli väga hea, kuid see ei sobinud kokku selle “koduküpsetatud” saiaga, millega seda serveeriti. samas, leib, mida pearoogade juurde serveeriti, maitses böffiga imeliselt.

Meie teenindaja Eduard oli absoluutselt imeline – soovitas veine, isegi sööke. Teadis veinist väga palju ja teda oli põnev kuulata ja kohati tekkis tunne, et paluks tal lauda istuda. Mallukas nõudis temaga koos lausa pilti!

photo 2 (15)

Magustoit tõi mulle üllatuse, mida ma tõesti ei osanud oodata. Tellisin šokolaadi fondant’ koduse vanilje jäätisega ja etteruttavalt olgu öeldud, et see maitses imeliselt.

Aga tuleb siis kelner, mingi ulme rakett mu toidu otsas. Ma arvasin, et nii peabki. Siis vaatan, ohoh, mingi väike kirjake kaasas. Mõtlen, kas tõesti on teenindaja Eduard mind sedasi märganud.. Aga ei, see oli hoopis Mallukas, kes mulle sellise üllatuse korraldas – paludes mind nii oma pruutneitsiks.

photo 2 (16)

Nüüd on uus mure – kust leida imetabane kollane kleit, millega sinna juba juunis ilmuda. Ja nüüd tuleb beebikilodest erilise kiirusega vabaneda.

Istusime seal viis tundi, juttu jätkus kauemaks, nagu naiste puhul ikka. Maitsesime erinevaid veine, eriti soovitan küsida endale klaasike ingveriveini. See oli tõsiselt hea, aga natuke liiga magus, et terve õhtu seda juua.

image (7)

Kusjuures, tasub tähele panna, et seal on naistele neljapäeviti ja pühapäeviti menüü -25%!

One thought on “Naistekas Baieri keldris

Comments are closed.