Otsin tööd ehk Sinu uus turunduse- ja influencerqueen on siin!

Jah, ma nüüd olen omadega sealmaal, et ainult kaks puhkust on veel kalendris ja olen avatud päeva- ja palgatöödele. Selles suhtes, et olen olnud avatud juba pool aastat ja olen ka siia-sinna kandideerinud, aga niimoodi väga avalikult ma veel otsinud ei olegi, aga kuna ma alles ise ükspäev ühe influka storys samasugust üleskutset nägin ja kohe talle selle peale ühte enda projekti pakkusin, mille jaoks mul endal huvi pole, siis mõtlesin, et ehk leidub siin kedagi, kellele mina omakorda saaksin kasulik olla. Kui ei küsi, siis ei saa.

Ma olen kuus kuud puhanud, võtsin teadlikult selle aja endale, puhkasin, reisisin, tegin peaaegu et mitte midagi kuude viisi ja nüüd olen valmis tegudele asuma!

Mida ma oskan?

Arvestades, et ma viimased kümme aastat olen olnud sotsiaalmeedias tegev, siis igasugune tekstiloome, sisuloome, sotsiaalmeediahaldus ja influencerite koordineerimine ja kaasamine erinevatesse projektidesse on minu jaoks nii igapäevane ja ladus, et ma võin öelda, et olen selles väga hea. Samuti igasugune ürituste korraldamine, projektide juhtimine ja haldus – täiesti minu teema.

Viimati möllasin ma Studio Modernas madratsitega, kus ma ei karda isegi öelda, et 75tuhandese käibega Napsiest tegin kahe aastaga kahe miljonilise käibega madratsibrändi ja me edestasime müükidelt isegi Dormeod, kes oli totaalne lipulaev varem. Aga näed, tuli Mari-Leen, kasutas influencereid ja tegi ilma. Ma tean, mida on vaja teha, et jõuda pilti nii, et kuigi inimestel on okse-refleks, tellivad nad ikka, sest kõik soovitavad, isegi siis kui neil seda vaja ei ole. Aga hirm heast asjast ilma jääda.. Noh, ma olen selles väga hea. Ma tean kuidas seda teha!

Olen teinud lansseerimispidusid, poe avamisi, alles hiljaaegu aitasin restorani avada, teinud erinevaid üritusi influenceritele ja teistele. Olen palju ka nö palgatöö väliselt teinud ja paljusid asju pole kunagi isegi jaganud, sest hea sõna minu oskuste ja teadmiste kohta on levinud inimeselt inimesele ja kuigi ma ei saa kurta, et tööd oleks vähe, tahaks ma ikkagi teha palgatööd ka. Mulle meeldib blogimine ja kõik sellega kaasnev, aga ainult see on minu jaoks igav. Tahan anda oma teadmisi ja kogemusi ja tõsta kellegi teise tooteid/teenuseid pildile.

Ehk siis kui sa otsid turundusabi, ürituskorraldusabi, turundusjuhti, influkate kordinaatorit või sisuloome organisaatorit, hit me up! info@marimell.eu

Kui tahad minu kohta soovitusi, siis küsi – ilmselt pole valdkonda, millega ma tegelnud ei ole ja sealt endale soovitajat ei leiaks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga