photography challenge #15

Täna olen ma hädas. Ma tahtsin täiega minna linna, läksin ka, ja teha pilti linna tuledest. Ja midagi ei tulnud välja. Ei olnud see. Ei jäänud nii nagu ma oleksin tahtnud.

Tänane teema: city lights

Jagan teiega täna küll vana pilti, kuid lugu selle juurde on kordades parem.

Pilt on tehtud teiselpool maakera Austraalias, kaks kuud pärast seda kui olin farmielu nautinud ja taas linna saanud. Esiteks sõitsime me mingi neli tundi linna ja kui me lõpuks jõudsime, oli juba hilisõhtu, linn tuledes ja ma ei oska siiani kirjeldada seda tunnet, mis mind valdas, kui me üle silla Perthi sisse sõitsime – ma tundsin, nagu ma oleks koju jõudnud – linn ja glamuur!

Ma pole maanaine – kuigi farmis oli megatore ja näiteks erinevalt Meelisest ma võiks vabalt sinna tagasi viinamarju korjama minna vms.

Aga see tunne, kui me seisime valgusfoori taga ja ma selle pildi enda ees tuledest sillerdavast majast tegin, see oli sõnuseletamatult mõnus tunne. LINN!!!

IMG_2679

Samal teemal