photography challenge #7

Tänane teema: bad habit

No sellega ei olnud probleemigi. Kummikommid it is. Nojah, ma oleksin võinud pildistada veel ka sushit, kokakoolat, redbulli, super mankit ja veel loetamatul hulgal häid asju, mida rasedad sööma ei peaks :)

Aga minu tänane pilt on selline:

IMG_2539.JPG

PS. kui keegi tahab kunagi mulle head meelt teha, siis mu lemmikkommid on need
PPS. neid Eestist ei saa :(

51koTEsOjBL._SY300_

8 thoughts on “photography challenge #7

    1. HARIBO omad on pakis, aga neid müüakse lahtisena ka, igas suuruses, kõige suuremad on isegi mingi 25cm pikad, ükskord Meelis tõi kuskilt reisilt mulle sellise ja ma käisin seda salaja nosimas, oma pool aastat sain süüa :)

    1. Pole näinud! Lähen tšekin :) aga magusad on paremad, eriti nätsked ja jäävad hammaste külge! Mmm

  1. Vend tõi lastele paki komme. Täna siis tegid lahti ja kui mulle ka pakkuma tuldi, avastasin pisikesed sinised mehikesed :) Kohe meenus, et Su ühes postituses olen Smurfikommidest midagi lugenud, tulin otsima ja voilà – Haribo! :) Ehk siis võin öelda, et MS Finlandia pealt saab ;)

    1. Maximas on hapud variandid! Sõber tõi just Soomest pakikese. Hoian teisi kui silmaterasid plekk-karbis :)

Comments are closed.