photography challenge #8

Tänane teema: morning

Hea, et ma kohe ärgates tänast teemat vaatasin, sest tavaliselt tuleb see mul poole päeva peal meelde ja siis ma oleksin selle tänase pildi küll maha maganud.

Mõtlesin üleüldiselt hommikutele oma elus. Ma olen veits kummaline, sellessuhtes, et ma olen täiega hommikuinimene – mida varem ma ärkan, seda rohkem jõuab tehtud ja mõnus on asjatada, kui maailm magab veel.

Ja samas olen ma ka täiega öö inimene, mulle meeldib õhtuti-öösiti oma asjatoimetusi teha ja kui vaja, siis lasen poole hommikuni välja, eriti kui on vaja midagi teha või ma olen võtnud endale plaani üks asi valmis saada. Ma võin 30 tundi jutti teha, ja ei lõpeta enne, kui olen valmis.

Hommikud – hommikud jagunevad erinevateks, on need hommikud, kui peab vara ärkama ja need, kui saab magada. On hommikud kodus. Hotellis. Võõras voodis. Esimene puhkuse hommik. Uue töö hommik. Hästi varajane hommik. Laisk hommik. Hommikud on ikka mõnusad. Ma tean, et Meelisel on meeles üks eriline hommik meie elus, või noh, eks neid ole mitmeid, aga positiivsete mälestustega hommik. Ta on seda mitu korda meelde tuletanud, et tead, see hommik oli niiii äge!

Me ei elanud veel koos. Me alles sebisime. See võiski olla umbes-täpselt kuus aastat tagasi. Mul oli vaba päev, aga hommikuinimene nagu ma olen, ärkasin vara. Sõitsin taksoga Kakumäelt linna, käisin Statoilis, ostsin kohvi ja võileibu ja läksin talle hommikusöögiga ukse taha. Ja ta meenutab siiani seda kui üht oma parimat hommikut :) WIN!

Minu tänane hommikupilt räägib pigem unistuste hommikusöögist.

Unistuste sellepärast, et juba ligi kolm aastat söön ma sellist portsu vähemalt hommiku- ja lõunasöögiks. See on poole päeva söök – maasika-porgandi-ananassi smuuti, veerand greipi, kukkel brie juustu ja tomatiga. Ja loomulikult hommikukohv! Sellise koguse söömine võtab mul kuskil kolm-neli tundi aega :) Pool päeva siis täna mureta!

IMG_2565.JPG

One thought on “photography challenge #8

  1. Ui kui lihtne ja mõnus tundub see hommikusöök. Miks ma ise selle peale ei ole tulnud, et kuklit süüa brie juustu ja tomatiga?! Geniaalne :)

Comments are closed.