Raimondo Laikre – palun koli Narva!

Täna toimus Toompeal skandaalne ja rämedalt kirgiküttev meeleavaldus – kooseluseaduse poolt või vastu. Mina olen miljon protsenti poolt, ma võin anda oma hääle, allkirja, toetuse kuhu iganes vaja. MEIE PERE ON POOLT!

Ma võin olla loll ja labane ja mitte teada midagi poliitikast või spordist, ent ma olen seejuures isemõtlev inimene, kes suudab mõelda loogiliselt, selgelt ja avatult.

Ma olen oma elus homo-poolt-teemadel mitmeid kordi sõna võtnud, sest ma lihtsalt ei suuda vait olla, ja vaadata, kuidas täielikud ajuinvaliidid suust paska välja ajavad.

Mäletan, et 2004. aastal kui Eestis toimus esimene paraad, seisin ma Sauna tänaval mingi eide kõrval, kellel oli käes mingi usutemaatiline plagu ja ma vaidlesin temaga teemal, kas Jumal oli homo või ei. Jumal lõi maailma esimesena mehe. Tema poja Jeesuse „parem käsi“ oli Peetrus ja Maarja oli vaid suitsukate. Süvenege veidi „Püha õhtusöömaaega“.

Ma lähen lihtsalt nii leili, kui inimesed ei suuda mõelda avatult, mis teil viga on? Ma saan aru, et Nõuka-aegsed inimesed arvavad, et „pede kauss tuleks kruviga laua külge keerata ja söögu seal“, aga minuvanused inimesed ja nooremad – mis teil viga on? Kust tuleb see räme kibestumine ja ebatolerantsus.

Väljavõte Delfist: Meeleavaldusel valitses peamiselt rahvuslik meeleolu. Isamaalise hõnguga laulude ajal võeti üksteisel kätest kinni ja õõtsuti muusika taktis just kui oleks laulupidu Toompeale kolinud – sel korral küll väheke teisel eesmärgil.

Pärast eesti- ja venekeelseid tervituskõnesid hakkas laulma Raimondo Laikre, kes tunnustas platsitäit rahvast – kõiki neid, kes seisavad pereväärtuste eest. Venekeelse rahva meeleheaks laulis Raimondo ka vene keeles.

Ausalt, kui ma seda esimest korda lugesin, siis… Faking koli Narva!

Lisaks, mis kuradi asi on laulda ja ülistada vene keeles riigis, kus riigikeel on eesti keel. Mis sul viga, on neeger? Vaatame, kui hea sul seal ERINEDA on. Minu meelest on Raimondo ise ehe näide sellest, kuidas on olla ERINEV ja sellise inimesena, ma hoiaks ikka väga madalat profiili. Või vähemalt ei käiks avalikult kaagutamas mingitel teemadel, mille koha pealt võiks ausalt vait olla.

Tahaks temalt muidu küsida, et millal ta tegi valiku, et sünnib mulatina? Ei teinudki? Oi! Päriselt? Aga homod ju räigelt valivad, et nad nii siia maailma sünnivad ja seetõttu natukene teistest erinevad?! On täitsa ilusad ja toredad, edukad ja edasipürgivad inimesed, aga kurat, homod!

Väljanoppeid plakatitest:

„Riigikogu, kuula rahvast! Laps vajab ema ja isa!“ – minu meelest vajab laps armastavat perekonda, mitte mingit suvalist jorssi, kes käib mööda ilma seemendamas ja siis kaob. Või mingit joodikut, kellel on suva oma lapsest ja sellest, kas ta on söönud, joonud… Aga tegelikult ei ole see kooseluseaduse teema hetkel üldse seotud lapsendamise ja abieluga, selle võiks ka inimesed, eriti need kuradi meeleavaldajad, endale selgeks teha!

„Eesti algab hetero-kodust“ – Eesti võiks alata mõtlevast kodust, kus emal ja isal ei ole eelarvamusi, et nad ei kasvataks oma lastest teisitimõtlejate vihkajaid. Tähtis ei ole kellegi teguviisi või mõtteid täielikult mõista, vaid aru saada, et võib ka teistmoodi mõelda ja tegutseda!

„Hälvet tuleb ravida“ – Kas see, kui ma sünnin vasakukäelisena on hälve? Kas see kui ma suudan kellestki paremini malet mängida, kõrgemale hüpata, kiiremini ujuda – kas see on hälve? Ei! Ma sünnin natuke nutikama ja kiiremana lihtsalt :)

„Süda ei vali, süda armastab?“ – Ja nii ongi! Mis ajast on oluline nahavärv, sugu, haridus, kehakaal, usuline kuuluvus vms, et inimest armastada?

„Mis ajast on armastus patt?“ – Kui uudishimu (loe: Kroonika) pole patt, siis armastus ammugi mitte!

Lisaks täheldasin pilte vaadates seda massi – mingite bussidega on kari debiilikuid kokku veetud, ei tea mis neile lubati? Tasuta lõunat? Kartuleid? Küttepuid? Mida? Mis ajas vanainimesed Toompeale vigaste siltidega vehkima?

Üks vaene vanainimene oli karguga kohale veetud, õnneks oli talle küll tool antud.

Noored, kes kohal olid, olid valdavalt poolt. Jumal tänatud, et nooremale generatsioonile on mõistust antud! Välja arvatud sellele ühele, kes Mihkel Rauaga vaidles (vaata videot siit!) ja tõdes, et vahetaks kooli, kui saaks teada, et tema õpetaja samasoolisega kodu jagab. Ma loodan, et ta lütseumis ei käi!

Isegi Sõnajalad olid (kopteriga) kohale lennanud, kellel kahe pere peale kokku vist ligi 10 last, üdini usklikud, aga ikkagi poolt – suudavad mõelda! Ja veel avatult! Positiivne! No võibolla oli oma osa ka hommikusel šampanjal, kes teab…

UPD: 13.10.2014 – pidin ka Sõnajalgades päevi hiljem pettuma! Aga noh, nad on ju niiii kristlased ka, et polegi midagi imestada. Võtku parem veini, selle Jumal andestab ja autoga kihutamise ja politseile valetamise! :D

UPD: 16.12.2014 – mulle kirjutas täna, kaks kuud hiljem, Raimondo Laikre, kes palus antud postitus eemaldada, kuna olen tema poja suhtes lugupidamatult käitunud. Eemaldasin postitusest ühe lause, mis käis tema lapse pihta (selle, kus ma lootsin, et ta on homo, et Raimondo saaks tulevikus aru, et ka temal, normaalsel heteromehel võib sündida homost laps, see pole mingi valik või haigus…)

foto: ohtuleht.ee
foto: ohtuleht.ee

Erakondade kolmanda kvartali tulude ja kulude aruandest selgub, et Isamaa ja Res Publica Liidu suurimate annetajate hulka on kerkinud kristlikud ärimehed Oleg ja Andres Sõnajalg. Mõlemad vennad annetasid erakonnale kumbki 5000 eurot ehk IRL-ile suure summa annetanud Sõnajalad: tegime annetuse, kuna erakond oli kooseluseaduse vastu.

5 thoughts on “Raimondo Laikre – palun koli Narva!

  1. Aitäh Sulle.

    Suutsid kirja panna täpselt kõik mõttekillud, mis mu peas viimasel ajal ringi käinud on.

  2. Ma ütlen päris ausalt, et see on üle tüki aja üks kord, kus ma lihtsalt ei hakka neid artikleid lugema, neid uudiseid vaatama, isegi sinu positust ma lugesin poole silmaga, sest ma lihtsalt ei taha ennast selle teemaga üles kütta… Minu jaoks on täna äärmiselt piinlik olla eestlane, kahju, et eestlased (ka venelased, kes meil siin elavad) on nii sallimatud ja nii rumalad.. Aga mul on siiski hea meel, et sa sellest kirjutasid, isegi kui ma ei suutnud seda otsast-otsani läbi lugeda.

  3. Alustuseks- olen poolt! Kuigi mulle jaab arusaamatuks, et miks kooselu seadus- miks mitte kohe abielu seadustada (jallegi- oleksin kahe kaega poolt, sest armastus on armastus ning miks seda eitada)…aga see selleks. Mis mind hairib, on see, et sel viisil kirjutamine ei pane sind erinema nendest, kes seal kohal olid. Kuidagi labane ning nii nagu meeleavaldusel viibinud ei suuda laiemalt naha, ei suuda ka sina, kui lihtsalt lahmid. Lepime sellega, et kunagi ei saa koik inimesed yhel meelel olla ning avaldame arvamust, et meie oleme poolt, aga jataks lahmimise piiratud motlemisvoimega isenditele.

  4. Tead ma olen aus. Mind apsull üldse ei huvitanud need tegelased seal TV,raadios,sotsiaalmeedias või kus iganes. Aga mida rohkem sellest VIHKAN,POOLT,VASTU argumente loen seda enam ma keema lähen. Veel rohkem ajab mind vihale lause ” LAPS VAJAB EMA JA ISA ” Nagu mida kuradit te räägite sellest kui pooled Eesti pered on lahus ja perekonnas on kasuema või kasuisa kuna päris vanem ei suvatse oma lapse eest hoolt kanda ? Liigutage siis oma Piibleid taeva või risti poole kus iganes . Kas siis see ei olegi Perekonna väärtus kui ikka päris lapse isa ja ema koos ei ela ? Sama hästi võime minna piketeerima selle vastu ,et raudselt ikka kui tegid lapse siis ka kasvatad teda elupäeva lõpuni olgu see naine/mees nii vastik,vägivaldne ja joodik kui tahes vot elate koos. Ma ei näe või siis ei oska näha probleemi selles mis vahet sellel on kes kellega koos elab. Armastab mees meest või naine naist no vabandage,aga senikaua kui need ei sunni oma elu teistele peale ei morjenda see mind üldse. Pole isegi mittte minu asi kuhu auku keegi kellele või millega suskab :D Peaasi ,et suudavad seda last ka koos kasvatada ja pakkuda talle head elu. Ausõna need 2 Jehhoova tunnistajat mu ukse taga kelle 10min tagasi minema saatsid on minu jaoks palju vastikumad kui need kes ihaldavad samasoolist…. Tapke mind maha või lööge risti,aga mul on ausõna suva :D

  5. Miks nüüd Narva ette jäi :(( ? Minu kodulinn ja seal on veel natuke eestlasi ka muide..

Comments are closed.