photography challenge #5

Teema: your favourite color

Tegelikult mul vist otseselt lemmikvärvi polegi. Või äkki sinine? Või roosa? Või must? Pigem on lemmikvärvid seotud lemmikriietega ehk hetkel võiks öelda hall, sest mul on hallid teksad ja lindudega hall kampsun, mis on kõige mugavamad kanda ja seega need hetkel mul lemmikud, aga ma ei saaks öelda, et hall mu lemmikvärv on. See ei ole särtsakas. Aga mina olen!

Niisiis pidasin ma hommikul plaani, et pildistan sügist. Kuna meil oli stuudios üks pildistamine, siis krabasin mõned värvilised lehed kaasa…

IMG_2456.JPG

Ja kui ma mingi hetk FB avasin ja avastasin, et üheksast juba listud pildist kolm on SÜGIS, siis mõtlesin kiirelt ringi. Vaatasin stuudios ringi, kas mul hakkab silma mõni värv, mis mulle täna eriti meeldiks. Ja siis leidsin mullitaja – seal on ju kõik värvid esindatud!

Proovisin alguses selfie’t teha, aga seal ma nägin üsna malakas välja.
Siis proovisin valgel taustal mullitada, värve ei jäänud üldse näha. Mustal taustal hakkas juba arenema!

Väike the making of pilt ka :)

themakingof

Tänane pilt ehk minu lemmik värv on teie ees:

IMG_2501.JPG