#elulineblogi

SHOPINGUBLOGI: kõik -60%

Viimane kord kui Romwe pakk tuli ja viiest kleidist reaalselt üks sobis, siis ma kirjutasin, et palun ärgu saatku mulle enam midagi, ma ei viitsi otsida inimesi, kellele need asjad sobivad ja siis neid asju pildistada ja blogida ja möllata.

Reaalselt viimased kleidid, mis tulid…

kleidid

Esimene lilleline kleit (link!) oli imelik – kangas oli natuke veniv ja selline läikiv ja pigem nagu sitsiriidest, ei hoidnud üldse nii nagu sellel reklaampildil. Ei olnud selline kahar. Pildil on raudlaks tüllseelik all sellel.

Sinine pitsist kleit (link!) oli täpselt selline nagu pildil, tagant sabaga jne. Mulle rinnust nõks kitsas ja no hullult pikk.

Roosa kleit (link!) oli täiega mõnusast pehmest materjalist, täpselt nagu pildil tundubki. Läks mulle selga, aga oli liiga pikk ja ma ei suutnud välja mõelda ühtki kohta, kuhu ma sellega reaalselt minna võiks. Samas võiks sellega suvel kuskile aiapeole grillima minna, õhtul hea soe sellega :)

Neljas narmastega kleit (link!), tundus mulle pildil khuulim, aga ju sellepärast, et ma pole nii peenike. Need narmad olid muidugi megasassis ka seal pakis.

Viies kleit oli see lilla (link!), millest ma juba blogisin ka ja no see tõesti oli ideaalne. Läks selga, istus ilusti ja oli piisavalt pikk, et mitte järgi lohiseda ja no tõesti, nagu selga valatud. Ainult, et… ilma rinnahoidjata peab kandma, või siis nende tissikleepsudega. Ja idekas oleks vist pintsak peale panna.

2016-Women-Bohemian-Style-H

Kust ma saan pintsaku? Võib maksta isegi 50€, olgu või 100€ kui leian ideaalse! Ma tahan, lühikest, kuni keskkohani, kolmveerandvarrukatega, ja ideaalis õlalt puhvis varrukatega. Mul savi, kas see on moes või ei, see sobib mulle ja selline oleks idekas. Mul kunagi oli, aga jumal teab, kellele ma selle laenasin ja sinna ta jäi.

536870_754289681254888_44094918_n
Siin keskmisel pildil see sama pintsak seljas mul! Kust sellist saab??? | ühtlasi – wtf kui peenike ma olen ja ma ei saa ise ka aru, kuidas see on võimalik, et ma neil piltidel AINULT 10kg kergem olen!

Aga koostöö lõpust Romwega, kirjutasingi siis, et ainult üks kleit viiest sobis ja pole mõtet mingit koostööd jätkata, kui 99% need asjad mulle siiski ei sobi. Ja nemad vastasid, et all good, aga anname veel su lugejatele sooduskoodi, et kõik -60% ja seda tervelt kuu aega jutti!

Seega, tuleb shoppama minna, kellele ei meeldiks odavaid asju veelgi odavamalt saada. Kasutades sooduskoodi RW-marimell60 saategi kogu kraami üle poole soodsamalt. Näiteks need minu valitud kleidid maksaks 7€ kanti kõik. Shoppa siin!

Tšjauki-pauki, Romwe! :)

14 thoughts on “SHOPINGUBLOGI: kõik -60%

  1. Hei, kood küll töötab, aga -60% läheb toote alghinnast (ka siis kui see on allahindluses hetkel).

  2. Mina igatahes seda koodi sinna sisestada ei saa :( ei tea kas see sellest, et nagunii kõik seal -60% ja sellest enam alla ei saa, kui nii siis nad meelitavad su lugejaid küll mõttetusega :( ma just lootsin ühte ägedat kimonot saada… :(

    1. Proovisin ka suure tuhinaga. See 60% on jah enamikel asjadel nagunii juba maha arvatud, seega see kood ei toimi kahjuks :(

  3. Päris mitut lühikest jakki nägin mina New Yorkeri poes ( valget ja musta nägin kindlasti).

  4. Aga lase õmmelda selline nagi soovid, raudselt palju õmblejaid, kes hea hinnaga teevad ☺

  5. Ma tahan seda sinist aga ei julge tellida, ei taha uskuda , et tegelt ka nii ilus

    1. On, ausalt! See, kellele selle saatsin, ütles ka, et poleks uskunud, et nii ilus päriselt on :)

  6. Kas ma olen kohustatu nüüd Romwesse konto tegema? Ei taha üldse jagada oma kontaktandmeid :( äkki keegi hea hing on nõus minule ka tellima?

Comments are closed.