Suur EBA galerii
Kõik fotod: Anton Klink
15 thoughts on “Suur EBA galerii

 1. Võin ma küsida, et kelleks end sinu sugulane Robin peab? Kas ta on transvestiit või planeerib vastassooks hakata? Ma ei küsi seda kuidagi pahaga, lihtsalt uudishimu. Märkan järjest enam mehi, kes meigivad ja riietuvad naiselikult, aga omavad nt habet vüi vuntse jne. Aga ma pole aru saanud, et kellena nad end identifitseerivad.

  1. Maailmas on veel meikivaid mehi peale Robini. Ma arvan, et ta on meigikunstnik nagu Jeffree Star või James Charles. Selleks, et vinge välja näha, ei pea olema kohe transvestiit või ei pea pidama plaani sugu vahetada. No nagu Conchita Wurst, ta on ikkagi mees, olenemata kleitidest ja parukatest.

  2. ROBIN: Ma olen mees kes tahab olla mees ja ei taha olla vastastaoost. Küll aga julgen öleda et mulle meeldib niiöelda ‘play with genders’. Mulle on alati meeldinud kunst aga kuna ma ei oska joonistada v maalida siis meik on olnud see mis on aidanud mul ennast avastada.

 2. No sinu kleidivalikud olid lihtsalt suppper. Nii hästi sobisid sulle <3

  1. Vaatasin ka et megailus kleit. Nagu valatult sobib ja supper värv. Nii meeldib :)

 3. Ma olen silmad lahti hoidnud ja mitmest kohast oodanud mingit selgitust, pole seda aga leidnud. Seega küsin siin ära:) Mis Mirjamiga juhtus? Pidi suuresti orgunniga aitama, olema Meet and Greet juht, aga piltide järgi isegi ei tulnud vist publiku sekka? Kuda nii?

  1. Vana teema. #puljongikuublik ehk ta loobus osalemisest ja MG juhtimisest ja delegeeris kõik üle imearmsale Triinu Liisile, kes sai suurepäraselt hakkama :)

 4. Vau, Leen, Sa särad! Paljudel on ikkagi arvestades dresscode’i selline üksluine ah lähen niisama tädi Maaliga poodi stiil, aga Sina, mida peokuningannat ausalt!!

 5. Sinu kleidid olid tõesti imelised ja peab tegema Komplimendi suure algustähega!
  Aga no misasi sellel Sidrunil seljas on, juuksed ka sorakil ja hullupilk ees… Tule taevas appi!

Comments are closed.