Vankriralli ehk Beebikeskuse wishlist

Vaatasin just “Hooaega”, kus oli juttu turvahällidest. Ühesõnaga nad olid Beebikeskuses ja ma kuulasin kohe huviga.

Seal tutvustati Maxi Cosi turvahälle ja Quinny käru, millega see ühildub. Läksin siis kohe Beebikeskuse kodulehele ja uurisin asja…

Ma juba kujutlen, kuidas emad mind maha tegema hakkavad ja ütlevad, et minu plaan ei toimi, aga arvestades meie ruumi (ühetoaline korter, mis pole mingi palee), siis usun, et mu plaan on igati hea.

Alguses mõtlesin, et ostaks Maxi Cosi turvahälli ja selle Quinny Speedi käru. Selle peale saab panna ka Maxi Cosi turvahälli ja elu oleks lill. Selle käru saab panna ka lamavasse asendisse ehk saab ka jalutada kui beebi pisike on. Siis aga leidsin hoopis lahedama versiooni – Quinny Moodd’i – see on megakhuul, futuristlik ja vägev. Samuti on see kohe turvahäll ja nagu ma aru saan saab sedagi panna lamavasse asendisse jne. Eks ma pean kohapeale minema ja asja natuke lähemalt uurima, aga kogu mu loo point on…

Kuna laps sünnib kuskil jaanuari keskel ja esimesel kuul ei ole hea beebiga üldse väga väljas käia (ma oma naiivsuses arvasin, et lähen juba kolmandal päeval mitmetunniseid käruringe tegema), vaid umbes kümne minuti kaupa, kuna beebi ei oska veel kehasoojust hoida. Siis olgem ausad, esimene kuu (veebruari lõpuni) mul praktiliselt vankrit vaja ei ole. Võin temaga ju turvahälliga ka õue minna (seal ei tohiks ta korraga üle paari tunni olla), jõuan teda ju 10-15 minutit ka käeotsas tassida, et beebi värsket õhku saaks.

Nii, seega läheks mul vankrit, seda suurt kuhu beebi soojalt sisse toppida ja jalutada, vaja seni kuni lumi sulab ehk siis umbes veebruari keskelt aprillini ehk siis eeldusel, et on megapaks lumi. Kui on keskmine Eesti talveim, kus lund napib või terve märts on pigem vesine, saab Quinny Moodd’iga ringi kärutada küll. Seega, palun mulle üks :)