Beebs, kumb sa oled?

ehk esimene kirjake kõhtu…

Sa oled hetkel ploomi suurune ja kuigi sul on sugu juba olemas, ei tea keegi peale sinu, kumb sa oled.

Lähen arsti juurde su kuklavolti mõõtma 17 päeva pärast. Mõned edevamad beebid juba näitavad selleks ajaks, keda oodata on! Vaata sa ette, et sa seal blokkima hakkad. Ära hakka :) Ma tahaks niii teada.

Mallukas just eile rääkis kuidas ta piinas arsti kuklavoldi mõõtmisel, et teada saada, kummast soost beebi on.

Kui ma alguses arvasin päris kindlalt, et sa oled tüdruk, kuna mul oli magusaisu, Hiina kalendri ennustus viitas sellele, mu näonahk on pekkis.. Siis nüüd olen hakanud mõtlema, et oled äkki ikka poisiklutt, sest ma tahan soolast ka ja mul pole süda paha…

Tegelikult, ega vahet pole, peaasi, et sa terve oled, arvestades, kuidas ma pole üldse siiani mingi überema olnud, aga teemal “nii head emad ei tee” kirjutan ma teine kord!

Kasva nüüd jõudsalt ja säti end heaga positsiooni, et su sugu oleks näha :)

Samal teemal