#elulineblogi

5G müsteerium

Ma ei tea kui paljud teist selle 5G värgiga kursis on. Mina väga ei olnud, kuniks kellegi seinal jäi ette mingi video, kuidas USA koolides on mingid IT-bussid ja see kõik on kokkumäng – et viiruse ajal on kõik kohad tühjad kuhu 5G asju paigaldada jne. Ma mõtlesin, et see on raudselt mingi vandenõuteooria jälle.

Kui meil eelmisel reedel elekter ära oli kolm tundi, siis koos sellega kadus ka internet, ka 3G mu telefonist.. Reaalselt ei olnud netti. Elisa kohe teavitas, et teame ja tegeleme..

Konkreetselt sekund enne kui elekter tagasi tuli, nägin ma aknast kuidas mingid bussid olid pargitud mingi elektrikapi juurde me maja lähedal ja.. mõtlesin, et raudselt paigaldavad 5Gd.

Õhtul jäi mulle jälle feissis kellegi sarnane postitus ette, et näe, seal koolis ka mingi IT buss.. Ja rahvas jagas kommentaarides veel selle teema kohta pilte kus nad neid busse näinud on. Ma ei ole 101% kindel, kas meie maja juures oli sama firma buss või ei.. Igal juhul tundus see kõik megaveider.

Hakkasin siis veits seda asja uurima ja jõudsin postituseni, mida nüüd veidi tsiteerin. Mu meeles on see väga hästi kokku võetud asi eesti keeles.

Nimelt on teadlased välja selgitanud, et Maal on oma konkreetne võnkesagedus mida nimetatakse Schumanni resonantsiks. On teaduslikult tõestatud et Schumanni resonants ehk Maa võnkesagedus on sarnane inimese aju võnkesagedusega. Seega tundub, et oleme otseses ühenduses Maaga läbi oma aju. Maa võnkesagedust mõjutab omakorda Päikese aktiivsus. On tõenöoline, et Maa ja Päikse elektromagnetilistel muutustel on suur osakaal miks kliima on muutumas.

Leian et kõige parem kaitse igasuguste viiruste ja haiguste eest on terve ning tugev bioväli ja immuunsüsteem. Siis terveneme viirusest loomulikult nii nagu loodus on ette näinud. Immuunsüsteemi kahjustavad erinevad faktorid: stress ja pidev pinges olek, negatiivne mõtlemine, hirmu ja paanika seisund, sõltuvused, vähene liikumine, loodusest eemaldumine, kehvad toitumisharjumused ja keskkonna mõjutused, sh saastatus ja tehislik elektromagnet müra (2G, 3G, 4G, 5G, wifi).

Tunnen, et minu tervisele eksisteerib võimalik oht ja pean tegema endast oleneva, et seda ohtu minimeerida. Seetõttu avaldan selle teksti, kirjutasin omalt poolt alla nii rahvusvahelisele üleskutsele ja Eesti rahvaalgatusele ning toetasin rahaliselt mõlemat. See on parim mida hetkel teha saan. Jagan Eesti rahvaalgatuse ja rahvusvahelise üleskutse lingid allpool teksti lõpus.

5G suurendab oluliselt kokkupuudet raadiosagedusliku (RF) kiirgusega lisaks juba olemasolevatele 2G, 3G, 4G telekommunikatsiooni võrkudele. Seda tahetakse rakendada üle maailma igalpool 24/7. RF-kiirgus on teadusuuringutes osutunud inimestele ja keskkonnale kahjulikuks. Üks põhjuseid on sellesama Schumanni resonantsi ehk Maa võnkesageduse häirimine, mis mõjutab igat eluvormi Maal. Öeldakse, et 5G kasutuselevõtt on inimkatse, mida ei ole pikaajaliselt uuritud, ja seda määratletakse rahvusvahelise õiguse kontektsis kuriteona.

Huvitav on asjaolu, et nii k-viirus kui ka 5G laialdasem paigaldamine on sattunud ühte aega. Need kaks teemat jooksevad justkui paralleelselt. Kummaline on fakt et Wuhan, kust k-viirus alguse sai oli üks esimestest 5G piloot linnadest Hiinas. Hiinas, sh Wuhanis, algas 5G paigaldamine eelmisel sügisel ja nüüd kui olukord viirusega seoses on rahunenud, siis läheb täie hooga edasi (Googelda, selle kohta palju infot). Viiruse intensiivsem periood algas samuti eelmisel sügisel ehk samal ajal. Kiire Googeldamise tulemusel leidsin ühe huvitava lehe (link teksti lõpus), kus kajastatake Euroopa riike mis on ärilistel eesmärkidel 5G juba kasutusele võtnud. Nende seas on viirusest räsitud Itaalia, Hispaania, UK – kokku 15 riiki. Eesti on samuti nende seas.

Loe kogu postitust ja suunavaid viiteid siit! Ühtlasi võid anda kommentaarides teada, mida sina sellest 5G teemast arvad?

18 thoughts on “5G müsteerium

  1. Väga hea, et kirjutate sellisest teemast! Ausaltöeldes on tõesti raske uskuda, et kogu see koroona teema on juhuslik sündmus. Liiga palju on selles kõiges ebaloogilisust, liiga palju tekib küsimusi. Peavoolumeediat jälgides käib ikka konkreetne hirmutamine ja paanikale õhutamine. Juba nädal-kaks võib igapäevaselt lugeda, kuidas kohe-kohe iga hetk läheb lahti suur kaos ja oleme valmistunud halvimaks, kohe-kohe juhtub midagi väga halba, olge valmis…”elage hirmus, iga päev” on praegu põhiline sõnum. Pluss see #staythefuckhome hakkab juba kah konkreetselt ajudele käima. Tundub, et see tekitab inimestes üksteise vastu viha ja vastandumist…lähme ikka naabri peale kaebama eks. Ühesõnaga midagi selles loos ei klapi kohe üldse.

  2. Paigaldasid 5G-d, see tuleb kohe pähe. Aga mitte see, et ehk tegelesid rikke kõrvaldamisega.

    1. See oli kummaline kokku, et elekter kadus ära ja samal ajal nett ka.. See oli plaaniline elektrikatkestus, ammu teavitatud. Aga nett ka kadus.. see oli veider!

  3. Oeh, käige palun koolis ja õppige enne selgeks, mida tähendab mõiste “omavõnkesagedus” ja millest see sõltub. Piinlik sellist asja lugeda!

  4. Maailmas on kokku ligi 200 riiki ja territooriumi. Koroonaviirus levib igal pool, hoolimata sellest, kas seal on 5G või mitte. Kui aga umbluujuttude uskumine aitab teil end rahustada ja elu paremini elada, siis laske käia.

    Lihtsalt niisama aga ütlen, et teie viimase Tai reisi pildid on suurepärased. Fotograaf on andekas ja eks ka ümbritsev eksootiline olustik aitab sellele palju kaasa, silm kohe puhkab neid vaadates.

  5. a) olen reisidel viibinud korduvalt pikemalt 5G levialas ega pole ära aurustunud
    b) inimene, kes arvab, et kloorist tekib kalitsumkarbonaat, peaks 6. klassi tagasi minema, mitte “teadust” lugema

  6. Lõpuks ometi inimesed ärkavad! 5Ga surevad ka mesilased, loodud.. see on reaalne inimestest küborgite tegemise algusfaas. Ainult puudu veel kiip peesse panna ja siis asi korras!

  7. Rahunege oma 5g-ga palun! Ausalt ka, see teema on mullegi väga tuttav!
    Mingit teaduslikku tõestust sellel pole ja ma ei võtaks seda tõsiselt!
    See, et koroona ja 5g oleks seotud, palun andke andeks, aga need pole omavahel seotud!
    Jah see 5g tuleb nkn!
    Mis mind ajendas kommenteerima? See, et mul oli pikk kooselu it- mehega :) tean, mida nad tööl tegid, mu mees valgustas mind paljude asjadega!
    Kas teie postitus on paanika?
    Eestis teevad kaks suurt ettevõtet koostöös Hiinaga seda 5g ja kahjuks sellest pääsu pole!

  8. Kui elekter läheb ära, siis ei saagi wifi ruuter ja seega internet töötada ju…

  9. Oeh!
    Mõned nädalad tagasi levis postitus, milles väideti, et viirust polegi ja haigust tekitab 5G- pidavat hapniku aatomid kokku suruma ja seetõttu jääb inimene hapnikuvõlga. Päriselt, inimesed, minge kooli ja õppige seal ka. Kuidas saab hapniku aatomeid kokku suruda? Siis on tegemist kõrgema rõhuga alaga ja no see võib küll olla ohtlik, aga on veidi teiste sümptmitega ja kindlasti on kõrgem rõhk mõõdetav, Kui keegi aga hakkab aatoimeid kokku suruma- see ei ole võimalik. Sellisel juhul oleks tegemist termotuumareaktsiooniga ja seda on suudetud esile kutsuda ainult tavalise tuumareaktsiooni käigus eraldunud energia abi.. Ehk vaja on suurt plahvatust. Kui see aga nii ei ole, siis on kõik, mida me seni õppinud oleme ja mida teadlased sadade aastate jooksul avastanud on, täielik vale ja propaganda. Miks ja kelle huvides? Juba Newton 500 aastat tagasi valetas, sest et …. lihtsalt.

    Üldiselt räägime siis elektromagnetlainetest? Või ei?
    Schumanni sagedused 7,83Hz (peamine), 14Hz, 20Hz, 26Hz, 33Hz, 39Hz, 45Hz
    5G sagedus kuni üle 24 GHz, kuni 95GHz
    Kes koolis on käinud, see teab, et Giga on 1000 000 000 (miljard) korda suurem. Ehk siis suurusjärgud erinevad miljard korda. mis loogika järgi need teineteist segavad. Maal on veel väga palju erinevate sagedustega kiirgusi- UV, Infrapuna, nähtav valgus, mikrolained, raadiolained, gammakiirgus. Elektri- ja magnetväljad alluvad superpositsiooniprintsiibile, mis tähendab, et kui kaks sama lainepikkusega EM-lainet kohtuvad, siis summaarsesse lainesse annavad mõlemad oma panuse. Tekib EM-lainete interferents. Need kaks, millest praegu räägime ei ole kindlasti sama lainepikkusega- ehk ei mõjuta sellisel viisil teineteist.
    5G on oma olemuselt täpselt samasugune raadiokiirgus nagu iga teisegi saatjama halvasti peaks mõjuma ka näiteks WiFa oma ning kui see tõesti mõjuks inimestele halvasti.

    Ma ei ütle, et see meie tervist ei mõjuta, aga seda kuidagi koroonaga seostada… no ma ei tea. Olge kriitilised ja kui seda ei suuda, siis olge lihtsalt vait!

  10. Rumalaid on lihtne lollitada sellega, et kirjutatakse mõned keerulisemad füüsikalised või keemilised laused kokku. Veidike (gümnaasiumist saadud) loodusteaduste alaseid teadmisi ja saate aru, kui lollid need jutud on – ka see sinu välja toodu. Mul oleks sinu asemel praegu väga piinlik, et sa sellist lõiku jagasid.

    Kui need teaduslikud ebakõlad välja jätta, siis mind huvitab see psühholoogiline pool. Miks sinu meelest teatud salajane grupp inimesi paigaldab meile igale pool 5g-d, mis mõjutab meie “ajusagedust” ja enesetunnet? Kas need paigaldajad on ise küborgid, et nende ajusagedust see ei hakka mõjutama?

    Ma olen sellega nõus, et me ei tea veel 5g mõju, sest seda pole saadud piisavalt kaua teaduslikult uurida, kuid kas seni mõtleme kõik mingeid muinasjutte välja ja levitame seda teistele? Mis te arvate, kas elektri avastamisega ja massidesse jõudmisegi ei olnud vandenõuteoreetikuid? Paljud uued asjad hirmutavad kitsa silmaringiga inimesi, aga kui veidikene juurde lugeda teaduslikest allikatest, siis on võimalik enda silmaringi avardada ning sageli paljud asjad ei tundugi siis enam hirmsad.

    Miks üldse peab otsima bioloogiliselt täiesti normaalse nähtuse ehk muteerunud viiruse tekkimise puhul mingeid vandenõuteooriaid? Siin tulevad kasuks põhiteadmised mikrobioloogias (mis kusjuures antakse meile ka gümnaasiumis). Siis saate aru kui väga normaalne on see, et inimkonda jälle üks viirus tülitab.

  11. Palun lugeda natuke rohkem, kui fooliummütside kokku keeratud jama.
    Esiteks ei ole eestis ühelgi operaatoril 5g kasutusel.
    Teiseks kasutati sama sagedusvahemikku selleks, et nõukogude ajal ja Eesti aja alguses telepilti üle kanda.

Comments are closed.