EBA2018 photoboothi pildid

EBA2018 osales 213 blogi 15s erinevas kategoorias. Rahvahääletusel osales 18 137 inimest. Auhindade jagamine toimus 16. juunil Tallinnas Tellisikivi Loomelinnakus asuvas Vaba Lava teatrikeskuses, kuhu oli kogunenud ligi 250 blogihuvilist.

« kohta 7 »

3 thoughts on “EBA2018 photoboothi pildid

  1. Puhtast huvist, kas kõik, kes photoboothis pilte tegid, andsid oma kirjaliku nõusoleku, et need blogis avaldad? Ma olen lähetustel alati pidanud andma kas allkirja, et võõrustaja võib pilte oma kontodel avadada, või siis, kui ma ei anna, siis nad ei tohi neid pilte üles panna, kus mina olen.

    1. Ei ole küsinud, ei ole andnud, tavaliselt pole ka probleemi olnud ja kui keegi on soovinud pildi eemaldamist, olen maha võtnud :)

  2. Keegi kuskil kommenteeris, et kohal oli palju koledaid inimesi. Mina näen siit (mitte sätitud piltidelt), et kohal oli palju õnnelike inimesi! Endalegi üllatuslikult meeldivad need photoboothi pildid kõige enam!

Comments are closed.