Ilukliinikud ja loomulik ilu

Mul viimasel ajal tulevad head mõtted hommikuti ärgates ja kui kohe märksõnu kirju ei pane, siis palju häid postitusi jääb tulemata.. Aga mul kangastus kuidagi kuidas ilukliinikud kõik rõhuvad, et nemad üle ei süsti ja lõika, nemad pooldavad loomulikku ilu. Kust meil need kassnaised siis väljuvad? Kuskilt keldrikliinikutest?

Sa kõnnid tänaval või vaatad seltskonnagaleriisid pidudelt ja sa näed mõne puhul kohe, et ta on “üle tehtud” – hästi tehtud töö on siis kui sa aru ei saa. See peakski olema normaalsus. Aga ma näen Instagramis piisavalt naisi, nagu ka üks mu sõbranna, kes huuli käis kord tegemas – öeldakse, et tulemus püsib 4-6 kuud, aga juba kolmandal kuul kraapis ta uuesti ilukliiniku ukse taga ja tahtis lisa, ta lihtsalt oli harjunud lopsakama huulega ja ta enda meelest olid need juba niiii ära vajunud, et vajasid lisa. Kas ilukliinik keeldus? Muidugi mitte. Nüüd tulevad kõigepealt huuled ja siis sõbranna, sest ta on lihtsalt sõltuvuses sellest huulte süstimisest ja sellest, et juba väikese tagasitõmbe puhul on tal tunne, et huuled on kadunud.

Ilu on vaataja silmades

Ma nõustun. Minu jaoks mitte atraktiivne inimene võib kellegi jaoks olla maksimaalselt seksikas ja õnneks mida aeg edasi, seda enam ma näen paare, kus nähakse rohkem ka sisemist, mitte vaid välist ilu, aga.. kui sa ikka 50selt näed välja nagu 25, siis see ei ole enam loomulik ilu, vaid ülesüstitud ja lõigutud nägu.

Ma julgen nimeliselt välja tuua siin ainult Anu Saagimi, kõik teised kindlasti solvuks ja saadaks hagi kaela või tuleks teeks salaja selja tagant mulle süsti :D Anu on vana, aga väga hästi säilinud sealjuures. Nagu Eve Kivigi. Ilmselge, et ta laseb end tuunida ja siit-sealt kohendada, aga ta näeb sealjuures hea välja. Ei jäta kuskilt otsast mingit kassnaise muljet, kellel tundub, et silmad on kukla taha patsi pandud. Samas ma tean ühte naist, teie teate teda ka hästi, on aastaid noorem kui Saagim, näeb välja nagu koolilaps näost.. ja leiab ise, et see ongi loomulik ilu ja süstima peabki hakkama juba varakult..

Jah, ma olen nõus, mida varem sa esimeste kortsukeste puhul reageerid, seda suurema tõenäosusega sa ennetad selle kortsu suuremaks minemist, aga.. mõnikord mul ausalt on tunne, et kas mõnel inimesel pole mitte ühtki sõbrannat, kes ütleks, et kuule, see viimane käik oli küll too much.

Võimalik, et mina olen see südametu ja pahatahtlik ja kade sõbranna, aga mina küll julgeks sõbrannadele öelda, et kuule – sa oled ilus, ära pinguta üle. Ma usun, et minu sõbrannad ütleks mulle ka. Noh, minu õnneks on mul üsna otsekohene mees ka ja üldsegi, ma tänan õnne, et vähemalt siiani pole ma lolliks läinud. Kuigi ma võiks ka tihedamini käia oma kortse silumas, teen ma seda korra aastas. Botuliinisüstide toime peaks kestma ametlikult 3-6 kuud, ma hakkan tavaliselt 8-9 kuu paiku ise märkama, et mind jälle häirib see otsaesine kui ma silmi kissitan pildil. Nii ma olengi aastas korra sinna pigem sattunud. Head geenid ehk selles osas, et ei pea nii tihti käima.

Mis te arvate? Kas inimesed ilmselgelt pingutavad üle süstide ja lõikamistega? Kas te ise olete selliseid iluprotseduure teinud? Miks?

Minult hiljaaegu küsiti, kas teeksin seda ka siis kui ma ei oleks avaliku elu tegelane – ilmselt küll. Kui ma ei oleks avalikuelu tegelane, siis ma ei tea, mis tööd ma teeks ja mis sissetulekud mul oleksid, aga kui rahaliselt oleks võimalik, siis teeksin. Iseenda enesetunde pärast. Mitte kellegi teise pärast. Endal on hea tunne kui ilus nägu peeglist vastu vaatab.

One thought on “Ilukliinikud ja loomulik ilu

  1. Nende jaoks, kes sinu arvates on üle pingutanud, ongi see ilus ja nad mõtlevad samamoodi, et teevad seda endale ja mitte kellelegi teisele. Vbl neile on sõbranna öelnud, et see on liiast, aga nad jätkavad, sest endale meeldib. Lihtne ju. Ja ei, ma ei ole ise end üle lõiganud ega üle süstinud, või noh, mu enda jaoks, kellegi teise jaoks on mu botoxisüstid vast liiast, aga mis see minu asi on?

Comments are closed.