Kaks aastat hiljem: minu tüdrukuteõhtu

Kui ma siin seda “kuidas korraldada tüdrukuteõhtut” postitust tegin (link!), siis ma olin jumala kindel, et ma olen enda tüdrukuteõhtu kirja pannud, aga näib, et siiski ei ole. Parem hilja kui mitte kunagi, eksole?!

Meil oli kogu see pulmatrall üsna omanäoline.

Kihlusime (ma võin nüüd eksida! vaatasin järgi!) 23.05.2013 Phuketil.

IMG_5545

Pulmaplaane kui selliseid olime me ka varem arutanud. Üks oli selge – suuri pulmi ei tule. Ja mida aeg edasi, seda enam mõtlesime, et kuna Tai on nii meie koht, võiks pulmapildid seal teha. Paberimajanduse ja ma ei tea mille jebimise, mõtlesime jätta ikkagi Eesti. Nii sündisidki meie pulmapildid 2013. aasta septembri lõpus, vahetult enne meie äratulekut. Me olime ilusad ja päevitunud. Pilte tegi Ardo Kaljuvee, kelle me oma kulude ja kirjadega kohale lennutasime ja kui ta juba tuli, siis no alla kahe nädala pole mõtet ju olla! Ta tuli ja pruut tuli järgi ja sai ka kohe sõrmuse sõrme :)

s6rmused esimesed (30) esimesed (10)

Lähemalt saab pulmapiltidest ja riietest jne lugeda siit!

Kuna ma olin alati tahtnud teha ka “trash the dressi”, siis sellegi nalja tegime me seal ära.

trash (36) trash (19) trash (12)

Lähemalt saab lugeda sellest siit!

No ja kuna kõik juba oli nii tagurpidi, siis alguses pidasime plaani abielluda kui meil saab kuus aastat ehk 1.07.2014 (siit saab meie lugu lugeda ehk marimell kuus). Aga kuidagi juhtus nii, et me läksime andsime avaldused sisse ja abiellusime hoopis 1.04.2014. Kui me sellest Facebookis teatasime, ei uskunud keegi. See oligi me point :)

Viimased (12)
päris pulmapäeval :)

Kuna me pidu ei plaaninud sõpradele-sugulastele teha, siis.. Naine nagu ma olen, mingit pidu nagu tahaks. Ajasin siis naised kokku juuni keskel, et teeme tüdrukuteõhtu. Teemaks oli neoon ja retro. Osavõtumaks oli 10 või 12€ kui mu mälu mind ei peta. Ja kõige naljakam oli see, et osad kutsutud rääkisid mu selja taga, et nad ei tule, sest ma võtan selle raha endale :D

PS! Ma tean ka varianti, kus pruut on ise tüdrukuteõhtu kinni maksnud – ehk andnud naistele eelarve, millega toimetada.

leenu T (1)
Alustasime lounge Butterflys, mina ja mu sõbranna olime just teada saanud, et oleme rasedad, jõime kaks lonksu veini ja alksivabasid mojitosid, keegi ei saanud aru, et me “päriselt” ei joo.
leenu T (2)
Ilmselgelt ma müüsin mingit rändom kraami meestele, hiljem oli ju Butterflysse tagasiminek.
leenu T (3)
See seelik on nagu tüdrukuteõhtu seelik – peaks hakkama välja rentima :D

leenu T (4)

leenu T (5)

leenu T (6)

leenu T (7)
Ma mäletan, et Viru väravate juures tegid mingid noored meist polaroidi, mida nad seal müüsid turistidele vms. Mul on see pilt siiamaani rahakotis.

leenu T (8)

leenu T (9)

leenu T (10)
Burksiring! PS. nagu näha, ma ostsin kogutud raha eest veini ja burkse.

Ma tean, et trippisime vanalinnas mitu head tundi ja siis läksime tagasi Butterflysse head ja paremat nosima, ütlesin oma sõbrannadele, et me oleme tegelikult abielus ja ma olen rase ja õhtul tuli Meelis mulle järgi :) Suht klassikaline – müüme mingit suva nodi, korjame raha ja lähme joome selle maha. Mina jäin sellessuhtes rahule, et sain parima seltskonnaga aega viita :)

Abielust teadsid selleks hetkeks väga vähesed. Meelise vanematele ütlesime juuni lõpus kui neil oli pulma-aastapäev ja mu tädile nõks pärast seda, kui neile oma pulmapildid viisime.

Kas teil oli tüdrukuteõhtu? Mis tegite? Kas olete mõne korraldanud? Mõnel osalenud? Mis võiks olla need tegevused, mida teha? Mida kindlasti mitte teha?

Pulmapildid Ardo Kaljuvee, tüdrukuteõhtu pildid Anete Palmik.

4 thoughts on “Kaks aastat hiljem: minu tüdrukuteõhtu

  1. Väga lahe, et viitsisid ka hiljem tydrukuteõhtut orgunnida. Tundub väga chill-grill olevat :)
    Milline siin piltil Triinu-Liis on? Ei tunne ära :D
    Roosade pükstega neiu on väga tuttav, kuid ei tule ette, kes või kus näinud.

    1. Triinu polnudki MINU tüdrukuteõhtul, kaks aastat tagasi… Tutvusime alles pärast seda! :)

  2. Minul.oli väga lahe tüdrukuteõhtu, mis toimus kaks nädalat enne pulmi. Mina ütlesin anõinukt nimed, keda soovin tüdrukuteõhtul näha ja kuupäeva, mis mukke sobib ning sõbrannad korraldasid kõik ülejäänu. Kaks sõbrantsi ei saanud tulla, sest ühel jäi laps haigeks ja teine oli välismaal, aga kokku oli meid 12 inimest. Kõigepealt tuldi mulle autoga järgi ja pidin tõotuse andma, mida kõike sel päeval tegema pean. Siis hakkasime sõitma renditud peokohta, teepeal olid peatused ülesannetega. Põhiliselt olidki igasugu vahvad mängud ja ülesanded mulle mõeldud. Lõpuks oli mulle väga äge tort ka tellitud ning suur karbitäis kingitusi, mida tulevane abielunaine vajab. Super õhtu ja väga tore mälestus…sõbrannadele olen väga tänulik, et nad kõik nii põhjalikult olid korraldanud.

Comments are closed.