Kas te maksate ka arveid pidevalt topelt?

Ma siin alles kilkasin, kuidas mul on kulud kõik kontrolli all. Selles suhtes ongi, et mul on excel kus kõik kohustuslikud maksed kirjas ja Bilance äpp näitab palju mul millelegi kulub, aga reaalselt korra kuus tuleb ette, et ma maksan mõnda arvet topelt.

Mingi hetk olid mul kõik arved manuaalsed. Tulid meili, mina maksin, panin excelisse kirja ja elu läks edasi. Mingi aeg tagasi tahtsin ma elu mugavamaks teha ja otsustasin, et panen kõik arved panka e-arveteks, et jube mugav, tulevad ja ise lähevad maha ja ma ei pea tegelema. Reaalsus: arved tulevad ikka meili ja mina mõtlen – ahha, on vaja maksta. Maksan. Ja siis tuleb panga teade kaks päeva hiljem: e-arve tasutud. Ja mina: f*k, älle topelt! See juhtus minuga viimati eile! Harku vallavalitsus kirjutas, et topelt laekumine, mis teeme.

Reisil olles kirjutas mulle Perfi, kes ongi konkreetselt perfect mu jaoks! Tegemist on siis arvete haldamise lahendusega, mis võimaldab sul oma igakuiseid arveid koondada ühele platvormile ja tasuda nende kõikide eest korraga ainult ühe maksega. Uskumatu, aga mu veebruar võib tulla imelihtne.

Kui sa elad kiires elutempos nagu mina, aga samas naudid mugavust nagu mina, on see midagi sulle. Lisaks näitab Perfi sulle ka visuaalset ülevaadet püsikulude üle ja vajaduselt saadab meeldetuletusi saabuvatest maksetähtaegadest. Päris kindel, et midagi ei unune maksta – näiteks nagu mul novembris ununes Hedoni jalkatrenn ja detsembris olin hämmingus, miks ma 160€ maksma pean. Kahjuks ma ei saa veel skreene jagada, sest ma just liitusin.

Hetkel on neil olemas ainult arvutiversioon, aga äpp on loomisel. Ma küsin, kas saab veel mugavamaks minna?! Sul on konkreetne kontroll oma rahaasjade üle, selge ülevaade makstud ja maksmata arvetest (eriti kui mitu pangakontot erinevates pankades ja sina maksad üht ja abikaasa teist vms). Näed ja tead täpselt kuidas püsikulud ajas muutuvad, väldid ebamugavat üllatust kui puhkuse/haiguslehe ajal pole raha õigeaegselt/tavapärases summas laekunud ja arved maha lähevad ja sa oled omg, leivarahagi pole enam. Arveid saad maksta nii korraga kui ükshaaval, mugavalt ühe klikiga. Lisaks tavapärasele makseviisile pangalingiga on võimalik kasutada ka ESTO osamaksete võimalust.

Tundub ideaalne?

See ongi. Ma just võtsin selle aja ja lõpetasin pangas kõik e-arvete püsimaksed/otsekorraldused ja tegin Perfis avalduse, et nad minu eest kõik arved sinna koliks. Nii on kindel, et veebruarist ei maksa ma midagi topelt ja midagi ei jää ka kahe silma vahele ehk maksmata.

Ta automaatselt kuvas mul seal juba mingeid xn arveid, mis minuga kuidagi seotud olnud, näiteks Ragn Sellsi leping oli mul reaalselt 20a tagasi kui ma veel vanematega elasin. Aga saad sealt oma valiku teha, kustutada ja juurde lisada.

Nad on Eesti turul alles uued, seega hetkel saab koodiga marimell esimesed neli kuud neid tasuta proovida! Uuri lähemalt siit – perfi.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga