#koostöö

Kellele ei meeldiks ehted?

#KOOSTÖÖ

Teate ju küll mind, kui mulle midagi meeldib, osta neid igat värvi. Nii on minu puhul juhtunud nii kingade kui kõrvarõngastega.

Mul ei saa iial küllalt näiteks Tanel Veenre marjadest. Ja minu õnneks on tal neid väääääääga mitmes erinevas toonis ja Meelis saab katta kõik tuleviku tähtpäevad ainult neid kinkides. Nüüd saatis Valio mulle veel kolm paari kõrvarõngaid. Sedapuhku küll Mari Ojasaare loomingust ja Kuma liblikatest inspireerituna.

Mulle nii meeldivad need Viola kampaaniad igal aastal, alati on nii põnev, et millega nad sel korral üllatavad. Eelmisel aastal olid need nahast käevõrud – siiani mul kasutuses kui mingi outfitiga sobivad. Totaalsed lemmikud. Nüüd saavad ilmselt kõrvarõngastest uued lemmikud.

Kui te ei tea, millest ma räägin, siis Valio Violal on igal kevadel kampaania kus karbikaaned saab vahetada ehete vastu. Lähemalt saad lugeda siit!

 

2 thoughts on “Kellele ei meeldiks ehted?

    1. See kiri ei paista väljagi ju, see nii pikk, et saad mitu korda ümber käe kerida ja vaevalt keegi tuleb mu kõrvale seda nii uurima, et violat märgata

Comments are closed.