#elulineblogi

Kevadine kleidipakkumine – sädelev suvi on ukse ees

Romwe saatis mulle mõni aeg tagasi paki, või isegi kaks. Sain kleite ja isegi ühe pluusi, mida ma omast arust tellinud polnud, aga see selleks.

PARAS, MIS PARAS :)

See hall kleit oli sama ilus pildil kui ta on päriselt. Võibolla väike toonivahe on, aga ega ma seda enam mäletanud, mis värvi ta täpselt olema pidi kui pakk kohale jõudis. Õmblused on kvaliteetsed, ja see on nii paras kui veel olla saab. Kuskilt ei pitsita ja on seljas ülimõnus. Okei, varrukad võiks grammike kitsamad olla, aga no perfektset asja ikka Hiinast ei saa ju.

Lisaks oli seal pakis veel see must kleit (pildiga võrreldes oli ta tegelikkuses lühem) ja selline kollane pluus, millest mul polnud õrna aimugi :) Aga noh, seelikuid mul on, saab kanda ikka!

Kui me Rakvere Aqua Spas käisime, siis oli kindel, et seda kleiti, mille ma nüüd finally oma numbri sain, me üles pildistame.

romwe1.jpg

Pakis oli tookord ka see kollane pintsak, mis on üsna sarnane pildile. Ei kurda!

2romwe.jpg

Õhtul tekkis aga selline välk-mõte, et prooviks vees pildistada seda, kuna ta peaks hästi hõljuma ja lendlema. Küsisime luba hilisõhtul basseini kasutada ja tegevjuht tuli ise meile uksi avama. meie ühel pool pildistamas, teisel pool juba koristus käis.

Ja olenemata sellest, et see kleit oli imekerge, siis vees temaga mugav olla ei olnud. Ikka kiskus ümber jalgade, takistas ujumist ja oli ebamugav. Kui ma oleksin olnud viiemeetrisügavusel, siis ilmselt sinna ma olekski jäänud…

2S8A9115

Aga mitte sellest ei tahtnud ma täna kirjutada, vaid Romwe on nõus ka minu lugejatele särtsakaid kleite loosima.

romwe

Selleks, et võita see roheline litterkleit, mine registreeri end kasutajaks Romwe’i lehel, pane like nende Facebooki lehele ja jäta siia blogisse kommentaar oma suurusega (kasuta sama aadressi, millega Romwe’s registreerid) ja nädala pärast selgub, kes saab särtsaka kleidi omanikuks!

22 thoughts on “Kevadine kleidipakkumine – sädelev suvi on ukse ees

  1. Suurus M. Selline super sädelev kleit just ongi mu garderoobist puudu. Vaja ju peole minnes särada ja tähelepanu püüda . . See oleks selleks just õige kleit :)

  2. Esimene kletit armas Sul seljas,
    Aga sel “haldjakleidil “liiga avar dekoltee ja
    Rinnad kuidagi ripakil :( !

  3. Like olemas ja kasutajaks registreeritud. Võidu puhul sooviks kleiti suurus M.

  4. Suurus M. Mul on nüüd kevadel niiiiii palju üritusi tulemas, kuhu oleks just sellise kleidiga sobilik minna. Olen ennast juba napakaks nuputanud, et kust ma Eestist sellise kleidi saan.. Kuluks ära!

Comments are closed.