PILDID: kuidas ma poe avasin

Juba detsembris kirjutas mulle Pere Kirbukas, et kas ma ei tahaks nende juures oma asju müüa. Teadsin, et tahan, aga mitte enne kui olen sünnitanud. Aega läks, aga asja sai. Tänasest on marimelli nurk kenasti Pere Kirbukas avatud.

PS. palun vabandust, et asjad kortsus on – ma pesin ja kuivatasin neid ülihelikiirusel eile õhtul veel (kuivatis) ja triikija ma pole :D

2S8A9372

Tegelikult on mul veel räigelt asju, ja järgmisel nädalal proovin minna oma riiuleid täiendama, aga hetkel on seal avatud suisa eraldi „rasedate osakond“, sest seal ripub vähemalt kümme mu rasedakleiti (millest pooli ei õnnestunud mul endal raseduse ajal kandagi), ühed rasedateksad, hulgaliselt beebiriideid (ka sõbranna beebi roosasid asju), mu enda riideid ja sõbranna omi ka natuke…

2S8A9331
Kleidid on kõik vaid kaks euri tükk!

Ühesõnaga, tasub uudistama minna. Hinnad on väga soodsad, kõige kallim asi maksab VIIS euri. A, kolm paari saapaid on ka, ühed jällegi täitsa tutikad, pole jalga jõudnud pannagi. Mõnusalt karvased ka. Ja saumikser! :D

NR 37, tutikad :)
NR 37, tutikad :)

Beebiasjad on suuremas osas 50 senti, minge krabage. Pooled, kui mitte rohkem, pole seljaski käinud.

2S8A9340

Ja kui teie seas peaks olema keegi, kes tööd otsib, siis… Pere Kirbukas otsib ilmselt just sind, aga te pole lihtsalt veel kohtunud!

KANDIDEERI TÖÖLE: saada oma pildiga CV ja motivatsioonikiri hanna.perekirbukas@gmail.com
KANDIDEERI TÖÖLE: saada oma pildiga CV ja motivatsioonikiri hanna.perekirbukas@gmail.com

Ja kui teil ajavad ka kapid üle, siis minge rentige endale seal box või kaks ja müüge kõik soodsalt maha! Boxide hinnakirja leiab Pere Kirbuka Facebookist.

Samal teemal

5 Comments

  1. Hei!Mul on heameel,et hinnad jäävad 5 euro kanti,sinna julgen ma kindlasti oma jalga tõsta.Muidu olen paar aastat kaltsukadest eemale hoidnud,sest hinnad kaltsukas olid naljakad ala 20 eurot teksad,pluusid 15-12eurot,noo andke andeks ma saan poest kasutamata soodustuse ajal teksad 10 ja pluusi 3 euroga.

    1. Jep! Ma ei saagi aru, miks inimesed oma riideid nii kallilt müüvad, isegi kui mul on täiesti kandmata asjad, siis ma ei küsi ikka täishinda, sest.. No mul seisaks see muidu nagunii. Ma oleks ise päris mitu asja sealt täna ostnud, aga hinnad olid veits ajuvabad :)

    1. Kui need peaks alles olema kui ma sinna oma asju juurde viima lähen, siis võin kaasa vedada. Kirjuta mulle palun postkasti!

Comments are closed.