KIIDAN TOODET: kilelina, millega laps õppis uue sõna selgeks :)

Nägin just, et Lipsuke otsib 180×200 suuruses voodile kilega aluslina (siit saab näiteks), ja mulle meenus, et ma tellisin Hedonile täiega hea lina, kui ma teile loosimist korraldasin. Tahtsin paar kiidusõna öelda.

Nimelt, tegin ma millalgi detsembris vist, teile Yappy loosimise, kus võitja sai endale valida beebipesa või magamiskoti, loodetavasti on õnnelik võitja selle kätte saanud :)

Aga tookord ma ise seal lehel surfates leidsin selle kummiga aluslina, mis on veekindel, ja kuna ma ammu olin mõelnud Hedonile kummiga lina osta, siis see tundus hea variant.

See pakkus lapsele megalt nalja. Kuna tal on all kile, siis ta nats sahiseb. Hedon lihtsalt kõndis mööda voodit edasi-tagasi ja kuulas seda heli. Õppis ka uue sõna seoses sellega – kõnni(n)!

Ja ühtlasi jagan teiega ka oma sõbranna kiidusõnu, kes mu postituse peale tellis sealt selle roosa beebipesa oma beebile ja roosa teki (koos voodipesuga) – tekk oli tõesti imepehme ja pesa täpselt nii mõnus kui meie oma omal ajal oli. See on tegelikult imetamispadi, aga pesaks kokku panduna saab väike beebi seal mitu kuud tududa. Saad teda transportida ühest toast teise, ilma, et peaksid teda kuidagi äratama tõstes vms. Ja näiteks suvebeebi saab selle pesaga edukalt rõdule tõsta magama vms.

Hea uudis on see (nägin just praegu seal lehel, kui linke otsima läksin), et hetkel saab voodit ostes voodipesu tasuta kaasa. Kehtib kuni 12.01.2017. Ja veel parem uudis on see, et kindlasti teen ma tulevikus ka Yappyga koostööd, aga millal, ma täpselt ei tea.

Kas olete ka Yappyst midagi tellinud või ainult lootnud loosiõnnele? 

 

One thought on “KIIDAN TOODET: kilelina, millega laps õppis uue sõna selgeks :)

  1. Mina olen võidetud beebipesaga väga rahul. Nüüd ei jõua ära oodata millal beebsu ka sisse saan panna ;)

Comments are closed.