Koostöö, mida ei tellitud. Palun. Siin see on!

#KOOSTÖÖPOSTITUSMIDANADEITELLINUD

Naljakas kuidas mõnest koostööst saab hoopis midagi muud. Jaanuari lõpus tuli meile üks koostööpäring, millele ma vastasin meie klassikalise hinnakirjaga, mis neile ei sobinud ja mis seejärel võttis totaalselt uued pöörded. Kohe lähemalt.

Ühesõnaga, tuli meile siis kiri – tooted olid täpselt mulle sobilikud – Nordaid Eesti sprei-vitamiinid. Asi on nimelt selles, et lastele mulle ka meeldib anda, eriti Hedelinile spreivitamiine ja mulle endale sobivad nad ka paremini, sest sprei kaudu imenduvad nad mulle kiiremini ja tõhusamalt, kuna läbi suu limaskesta lähevad need otse vereringesse ja ei tugine seedesüsteemil (kes on uus lugeja ja ei tea, siis olen läbinud maovähendusoperatsiooni). Ehk siis ideaalselt sobivad need just inimestele, kellel on maoprobleemid (või väiksemaks lõigatud magu või ümberjuhitud magu nagu mul) ja/või kapselvitamiinid ja tabletid ei imendu nii hästi.

Kui see ei ole koostöö, mis nagu rusikas silmaauku mulle sobiks, siis mis veel oleks? Saatsin neile hinnakirja. Mul on välja kujunenud sellised klassikalised hinnad, et blogipost niipalju ja IG&FB naapalju ja üldiselt suurem osa valib kombo kõigest – siis kõik need ma neile ka välja pakkusin.

Hind jäi üle nende eelarve. Ma olen enam kui tihti kohanud seda, et valitakse kampaaniasse keegi teine, kes oli 50€ odavam. Nii ma siis küsisin, et mis nende eelarve on. Okei, see jälle jäi alla minu nö eelarve, et ma justkui tunnen, et ma pean liiga palju tegema liiga pisku eest ja tegin omakorda pakkumise vastu. Mis neile sobis. Valisin tooted välja, mis mulle vajalikud tundusid ja nad lubasid paki saata.

Paar päeva tagasi kui me hakkasime õue minema, tuli (meie uus!) naaber kiirustades “oota, ära pane ust lukku.. näe, mul on sulle midagi.” Tundsin läbi koti kohe need pakendid ära ja olin.. ma ei tea mis näoga, aga tänasin siis viisakalt ja Meelis ei saanud midagi aru, et mis asju ma selle naabriga ajan..

Tegin siis Meelisele kiire briifi ja olin täiesti WTF, et kuidas see nüüd nii juhtus – et kas uued naabrid on selle taga või misasja.. Läksin kodukale ja uurisin, mis ettevõte selle taga on – see oli tuttav, meenus, et olen nendega juba koostööd teinud. Marimelli beebipakkides olid nende D-vitamiinid – need ma avastasin ise juba seitse aastat tagasi kui ma Hedonile sobivat otsisin ja nii panin ma enda meelest parima valiku ka marimelli beebipakki omal ajal.. Aga kuidas nad kõik omavahel (see firma ja meie naabrid) seotud on, ma ei tea siiani. Aga see polegi oluline.

Märksa olulisem on see, et Nordaidi sprei vitamiinid ei sisalda kunstlikke lõhna- ja maitseaineid, toiduvärve, soola, pärmi ega laktoosi. Spreivitamiinid on GMO ja gluteenivabad. Ja marimelli koodiga saab neid nende kodulehelt soodsamalt. Nende lehel on nad nagunii soodsamad kui näiteks apteekides. Seega, igati win-win olukord. Ja noh, blogipostituse said nad nüüd kauba peale, sest olukord oli lihtsalt nii naljakas kokkusattumus.