#beebiblogi #elulineblogi

Kui Helen Adamson saaks emaks…

Ma olen mõned korrad oma blogis tutvustanud teile Yappy lastetooteid. Tegelikult on mõlemal korral olnud loosimine (täna ei ole, aga tulevikus kindlasti), aga sel korral räägin teile uuest mööblikollektsioonist, mis on tõesti nii ilus, et niidab jalust.

See on nii ilus. Minimalistlik. Ja samas selline kodukootud. Mul tuli küll mõnus kodune tunne peale kui neid asju vaatasin. Veits selline retro isegi.. Ma ei tea, mulle täiega meeldib. Ja kui ma peaks beebituba sisustama, siis vesistaksin ikka mõnuga.

Lisaks on neil praegu kampaania, et kui ostad voodi ja kummuti, saad 15% allahindlust.

Mulle näiteks täiega meeldib see voodi. Nii äge disain. Ja noh, kummuti sinna juurde saab valida sellise nagu pildil, või midagi veelgi minimalistlikku.

Ja mulle meeldib, et sa saad seda voodit üsna pikalt kasutada, sest lisana saab juurde osta selle ääre, mis sobib suuremale lapsele. Hedonil näiteks oli see probleem, et ta oli harjunud laiutama ja keeras end pidevalt voodist maha ja hommikul leidsid ta voodi eest magamas :)

Kogu tootevalikuga saab tutvuda siin!

A, ja kes ei näinud, siis mõni aeg tagasi nad olid „Naistesaates“ ka. Kusjuures, ma just mõtlesin, et jumala hea on sellist saadet juhtida, saad kõikidest asjadest megahea ülevaate ja kui Helen ühel päeval näiteks lapse saab, siis ta teab täpselt kuhu minna, kust mida osta. Sellest tulenevalt ka pealkiri, eks :D Noh, nagu alles oli Roaldi saates sünnitusmajade saade – normaalne kiirkoolitus talle enne kui ise isaks saab. Kümme korda parem kui mingi perekooli loeng.

Kõiki toodete videoid näeb siit! Loomulikult tasub silm peal hoida Yappy Facebookil, sest kust mujalt saab kiirelt infot parimate pakkumiste kohta? Loomulikult siit! Või kes on Instagrami kasutajad, siis sealt!

Kui te peaksite valima ühe komplekti, siis millise te valiksite? Mu lemmik on ikka see kõverate jalgadega :) Mu meelest nii moderne ja uuenduslik.

One thought on “Kui Helen Adamson saaks emaks…

  1. Yappikidsi mööbel on suts kallis. Vaatasin ka pikka aega neid voodeid ja kummuteid, kuid valituks sai hoopis varem sinu blogis reklaamitud Naguuus poest valge Lincoln beebimööbel, mille hind oli 680 ja selle sees nii voodi, kummut kui ka kapp. Seega tahan sind tänada, et kunagi oma blogis Naguuute reklaamisid, muidu ma ilmselt ei teaks sellest :)

Comments are closed.