“Lollidelt tulebki raha ära võtta” – eriti meilt

Ma ei saa aru, kas ma elan kivi all ja ei saa aru, et mingi poole aastaga on hinnad kahekordistunud või olen ma kogu aeg saanud koostöid tehes kõike nii heade hindadega, et mulle tunduvad praegused pakkumised üle mõistuse või olen ma jätnud mulje, et minult tulebki raha ära võtta..

3 thoughts on ““Lollidelt tulebki raha ära võtta” – eriti meilt

    1. kainet meelt! Ausalt, hakka toa kaupa tegema, muul juhul lähed sa lolliks, nagu mina – ma tunnen, et ma olen närvivapustuse äärel nagu suvel sisustades.

  1. me sisustasime oma 5 toalise ridaka ära mingi ca 30 000 euroga (sinna alla käis ka köök koos tehnikaga ja magamistoa kapp/garderoob), natuke on veel minna, kindlasti oleks odavamalt ka saanud, kui oleks väga tahtnud

Comments are closed.