Kuidas ma Brigitte Susanne Hundiga kohtusin

Ega siin midagi keerulist pole, käisin tal blogis külas. Kuna ta tahtis teha sama asja, mida ta Palja Porgandiga tegi, ehk küsi nii põletavaid küsimusi kui suudad, vasta või söö ja palus mul mõelda viis küsimust ja viis rõvedat sööki kaasa võtta.

Mind ootasid muuhulgas ees kalamaksaõliga müsli, toores silk, toores krevett, jalapeno (mmm!). Hea, et ma olin New Thais enne käinud ja seal vastas on turg, kust me karbi maasikaid kaasa haarasime, sest.. See kala haises räigelt!

Ma ütlen ausalt, mu pea oli tühi, mida temalt küsida. Ma ei tunne teda, ma olen küll põgusalt lugenud mingeid pealkirju kollases meedias, aga ma ei teadnud mida temalt küsida, et ta sööma panna. See oli ju selle challenge eesmärk. Palusin abi lugejatelt ja sõpradelt, et kuulge, mis ma küsin..

Söögid küsisin New Thai restoranist ja palusin need teha enda vürtsiastmele vastavad. Minu vürtsiaste on tugevam kui teistel ja ma eeldasin, et vürts mõjub samuti halvasti kui seda palju süüa… Ei pea pakkuma toorest kala :D

Siin mu lemmikumatest lemmikumad – klaasnuudlisalat ja papaia salat!

Igaljuhul päädis see sellega, et kuna ma julgesin küsida üsna vürtsikaid küsimusi lisaks kaasaviidud toidule – kellega ta magaks, palju ta teenib, mis juhtus tema ja Pärtelpoja vahel (seda kusjuures rääkis mulle blogilugeja, et neil mingi beef ja uuri, et ta oma laivides väldib neid küsimusi, kindlalt sööb selle peale) ja kas ta teeks pesemata mehele pigem oraalseksi või naudiks tema tavotiste näppude poolt näpuseksi, siis.. olen ma labasuse tipp, et mul on mingi oma teema seksiga… Okei :) Ma olengi. Otsekohene ja avameelne. Seksiga pole muud, kui et pimedas toas ja teki all :D Aga seda tunnistas ka BSH, et olen talle vääriline vastane. Thanks, girl!

https://www.instagram.com/p/BhrD7HjlJBn/?taken-by=marimell.eu

Mina pidin muuhulgas vastama küsimusele, mida ma arvan Porgandist, kas ta on ebakindel, fake või rumal. Toona küsis ta Porgandilt, kas ma olen paks, rumal.. ja midagi veel. Ta ütles, et olen paks.

Ma siis mõtlesin, et sisuloojana on ta väga hea, seega rumal ta pole. Valida oli kas ebakindel või fake ja kuna ma just paar päeva tagasi olin kellegagi arutanud, et kas naised kellel on tissid, ripsmed, meetrised kunstküüned, juuksepikendusel.. on fake või ei.. Jõudsime järeldusele, et Porgandi puhul on fake, kuna ta rõhutab igal sammul kuidas ta end megalt armastab ja enesearmastus on kõige olulisem, siis mida sa tegelikult armastad, kas iseennast või selle, mille sa oled loonud kunstlikult? Ma oleksin võinud vastata ka lühidalt: mulle tundub ta ebakindel, valisin teise variandi.

https://www.instagram.com/p/Bhv8Qwhg4kX/?taken-by=brigittesusanne

Ma üldse ei ütle, et oo, kõik naised kellel on tissid ja küüned on megafeik, mul on ka kunstripsmed, aga sellest valikust, et vastata nagu BHS tegelikult ootas, see on meelelahutus, ärge unustage, oli see ainuõige vastus.

Naljakas, et Brigitte ise hullult muretses, et oo, sorry umbes, et ma nii küsin ja panin su nüüd fakti ette, et pane Porgandile puid alla, aga nii oli aus.. Oligi. Jumala okei. Ma ei ole kunagi Porgandi peale vihane olnud, et ta mind paksuks nimetas vms. Ja olgu mis ta on, sisulooja ja turundajana on ta supertubli ja mul pole temaga mingit beefi, kuigi arvatakse, et on. Võimalik, et temal on. Minul pole.

Vot nii kohtusingi, Brigitte Susannega. Lahkudes kinkisin talle muuhulgas (enda ostetud!) roosilõhnalise VIPoo, et ta saaks segamatult oma vürtsidest loobuda :)

2 thoughts on “Kuidas ma Brigitte Susanne Hundiga kohtusin

  1. phahahaha :D kes selle viimase küsimuse välja mõtles? :D see ajas mind kõige rohkem naerma, sest nagu.. kaks halba varianti ja tglt ei taha kumbagi valida :D :D

Comments are closed.