Lugeja küsib: miks liigne positiivsus hea ei ole?

Mingi aeg tagasi jagasin Insta storys, et mu terapeut ütles, et liigne positiivsus ei ole ka hea. Ma olen alati arvanud, et sa oled see, mida sa mõtled. Kui sa mõtled, et oled ilus, siis oledki. Enda jaoks. Sa polegi 500 eurone, et kõigile meeldida. Kui sa armastad ennast, suudad sa ka teisi armastada. Kui sa oled positiivne, tuleb sinu ellu positiivsus. Aga selgus, et liigne positiivsus pole ka hea.

Ma olen aastate jooksul külastanud erinevaid terapeute ja psühholooge ja minu viimane terapeut tegi mulle väga hästi selgeks, miks liigne positiivsus ei olegi alati hea. Kuna järgnev osa on ka Hedonist, siis on antud postitus tasuline. Ma laste asjadest enam väga avalikult blogida ei taha. Jah, sellel on üks kindel põhjus. Jah, te arvasite õigesti. Lugege edasi, keda huvitab.

Mina olen terve elu olnud pigem see, kelle klaas on pooltäis, mitte tühi. Minu moto on alati olnud, kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab. Asjad tulevad su ellu põhjusega ja igale langusele järgneb tõus. Ja kõik on võimalik, kui sa ise usud ja panustad.