Meelis kirjutab: “Ma vihkan geisid tantsupõrandal”

Istun mina üks õhtu kenasti kodus, panen tööle televiisori ja lippan YouTube’e. Näen, et ohhho, 10 min tagasi on Andrei Zevakin üles laadinud uue video. Sellel korral on video sisuks saate “Minu parim kaaslane” teise hooaja kolmas saade.

Kuna ma seda saadet telekast ei ole kunagi näinud, siis mõtlesingi, et davaiks vaatan. TikTokist olen meem-klippe näinud ja tundub naljakas. Lisada sinna juurde Andrei ja Roberti (okei Robini) kommentaarid ning peaks olema meeleolukas vaatamine.

Esiteks – kes on seda saadet näinud? Kes teavad sellest midagi? Need, kes ei tea, teen kiire ülevaate mis on selle point.

Grupp noori (lapsi) saadetakse elama maale, kus on kesised tingimused ning nad peavad seal kambakesti hakkama saama. Aga see kamp on kirju. Lisad sinna juurde, et osad on väga ekstravagantsed isikud, siis on see ikka väga-väga kirju kompott.

Vaatan mina mida mina vaatan ja loomulikult itsitan aegajalt kaasa, kui üks saate osalisi lajatab, et “Ma vihkan heteroinimesi tantsulaval!.” Oota, kuidas palun? Ja siin ei saa vabandada, et ma olin purjus. Teada on ka tõdemus, et mis kaines peaga meelel, see purjus peaga keelel. Või kehtib see ainult armastuse avaldamise kohta? Pigem mitte.

Sina oled gei, sellest me saame kõik aru ja ühiskond on väga tundlik, ma saan ka sellest aru. Diskrimineerida ei tohiks kedagi ja see on fine. Ometigi seda tehakse. Sina ka just tegid seda.

Ekraanitõmmis (Tv3-Go3)

Kas te kujutate ette mis pasatorm lahti läheks kui ma ütleks: “Ma vihkan geisid tantsupõrndal!” Ma oleks koheselt cancel. Sekundiga. Meedia korjaks selle üles ning ma saaks sedasi “peksu”, et ma ei julgeks enam munegi ostma minna. Ilmselt siis “Tantsud tähtedega” enam eetrisse ei tule.

Aga kui ma nüüd tagantjärgi kuulasin seda lõiku uuesti, siis taipasin ma, et ta tõi ju oma saatekaaslase Koška “kapist” välja. Neiu ju ka tantsis seal “laval” ja see teda ei häirinud, seega – ka gei?

Aa… ja muideks – UNO kaardimäng on ka lihtsalt nii fucking heteromäng ja noormees tundis ennast ilmselgelt ebamugavalt, et ta pidi seda mängima. Nagu WTF?

Kuhu me jõudnud oleme? Või mis veel hullem – kuhu me sedasi tüürime?

Vaesed personalijuhid ja värbajad, kes nendega vestlusi peavad pidama. Olge tugevad. Või oleks õigem öelda

YOU SLAY…!

Ootan muidugi huviga järgmisi osasid, et näha millega minu südant ning hinge suudetakse üllatada.